петак, 16. јун 2017.

Crveni Karton večeras u Arandjelovcu
Za njih sve kolege, muzički kritičari i portali u glas jednoglasno kažu da su  jedni  od predvodnika  nove generacije srpskih bendova.
Svakog vikenda od grada do grada, čuje se“ Glas” novog vremena koji promovišu momci iz Kruševca.
Koncertno sigurno jedan od najaktivnijih , najsmelijih i najtraženijih mlađih bendova u Srbiji, koji  posle putovanja po raznim gradovima Srbije i regiona, po prvi  put dolaze u Aranđelovac 16 juna , tačnije u Fan klubu.
Crveni karton dolazi baš u pravo vreme, kada lokalne i regionalne novine, internet portali i ostali mediji previše promovišu bogate klince Instagrama, samoproklamovane „zvezde“, bahate bogataše i njima slične kreature modernog društva.
Pesme su ohrabrujuće, obećavajuće i govore o receptu za bolji i uspešniji život u sve više demoralisanom društvu.
Svi dobro vidimo (i osećamo na svojoj koži) u kakvom društvu živimo... I opet, izgleda, da se ne vidi neka drastična promena na bolje u skorijoj budućnosti... Narod živi u nekom beznađu, kao da ne veruje da išta može da promeni...
„Buđenje“ se ubrazano širi svuda na Balkanu . Crveni karton je postao glas nove generacije i  možda  njihova poslednja nada. Njihovi nastupi su unapred rezervisani po nekoliko meseci, a oni neprekidno deluju i tako će biti dokle god ih drži i jača slogan :
"Za bolje sutra,
da zaboravim na juče,
da danas živim kako bi trebalo..."
Ove godine bend nastupa na Arsenal festu, druge večeri na Garden stage-u, na festivalu Prnjavor stock, Overload fest , 035 FEST u Jagodini, Kuršumlijskoj gitarijadi, na festu Vračar Rocks, Pank paradi u Požegi  i  drugim  značajnim festivalima u regionu.
Takođe imali smo ove godine   uspešne zajedničke  klubske nastupe  sa bendovima Atheist rep, Čovek bez sluha, Džaili Bu i Divlje Svinje., Popečielji
Jer, Crveni karton će dobiti svako koje to zaista zaslužio.

Нема коментара:

Постави коментар