петак, 16. јун 2017.

Otvoren je konkurs za prijavu radova na West Herzegowina Fest No.15.




Otvoren je konkurs za prijavu radova na West Herzegowina Fest No.15. koji će se održati od 03. do 05.08.2017. godine u Širokom Brijegu


Kao i dosadašnjih godina program festivala će činiti upravo Vaše prijave, uz nastupe specijalnih muzickih gostiju (prošlih godina to su bili Zabranjeno Pušenje, Natali Dizdar, Vatra, Pavel, Silente, Edo Maajka, Hladno Pivo, Sars, Goran Bare & Majke, Letu Štuke, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, JINX, Belfast Food, Dubioza Kolektiv, Elemental, Kries, Zoster...).

Autori kratkih priča takmiče se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM (500,00 eura), autori filmova takmiče se za novčanu nagradu od 1.000,00 KM (500,00 eura), a nagrada za muzicki deo festivala je snimanje pesme i snimanje spota.

Na festivalu možete učestvovati ako se prijavite najkasnije do 10.07.2017. godine.


Filmski deo...

Video radove u trajanju do 8 minuta (prijava će se uzeti u obzir i s kojom minutom više) slati na emailfilm@whfest.com (linkove za download ili youtube, vimeo ili nešto slično...)

OBAVEZNO POSLATI...

NAZIV FILMA
AUTOR
GODINA
TRAJANJE

KONTAKT OSOBA
ADRESA/GRAD/DRŽAVA
MOB/TEL/EMAIL


Muzički deo...

Muzičari prijavite svoje bendove (sa najmanje tri autorske kompozicije), obavezno poslati mp3 na email glazba@whfest.com ili link youtube, myspace, facebook…

OBAVEZNO POSLATI...

NAZIV BENDA
ČLANOVE BENDA

KONTAKT OSOBA
ADRESA/GRAD/DRŽAVA
MOB/TEL/EMAIL


Književni deo...

Kratke priče koje će biti objavljene u festivalskom Fanzinu, šaljite isključivo na email kratka.prica@whfest.com.. Priča ne sme biti ranije objavljena (što uključuje i društvene mreže), a može imati najviše 9.000 znakova.

OBAVEZNO POSLATI...

NAZIV RADA
AUTOR
GODINA

KONTAKT OSOBA
ADRESA/GRAD/DRŽAVA
MOB/TEL/EMAIL






Нема коментара:

Постави коментар