недеља, 11. јун 2017.

Cigarettes After Sex objavio je svoj prvi studijski album naslovljen jednostavno "Cigarettes After Sex"





Američki ambient pop bend Cigarettes After Sex objavio je svoj prvi studijski album naslovljen jednostavno "Cigarettes After Sex".

Album nam stiže baš pred njihov prvi koncert u Beogradu koji će se održati 18. jula na bazenima sportskog centra "11. April". Album je prethodno najavljen singlovima "K", "Apocalypse" i "Each Time You Fall In Love", a objavila ga je izdavačka kuća Partisan Recordsi možete ga preslušati na sledećem linku:
lhttp://www.deezer.com/album/42800161.

Frontmen benda Greg Gonzales je imao jasnu viziju da Cigarettes After Sex prvenac bude potpuno i prelepo, skoro kinematografsko iskustvo. Nakon uspeha singla "Nothing’s Gonna Hurt You Baby" i prvog EP-a "I.", bilo je potrebno pet godina da album dobije formu koja bi opravdala čekanje.

Izdanje "Cigarettes After Sex" članovi benda su uporedili sa najromantičnijim filmovima po atmosferi koja ga prožima i samoj "širini" muzike. Album je sniman u crkvi jednim mikrofonom pa se samim tim zvuk na albumu oslanja na prostornost i minimalne pitke melodije u maniru Mazzy Star i Red House Painters, ali i maestralnog Angela Badalamentija sa ne preterano konvencionalnim tekstovima.

Cigarettes After Sex su već uveliko na turneji tokom koje će 18. jula nastupiti i u Beogradu, na bazenima sportskog centra 11. April.Ovo će biti njihov prvi nastup u Srbiji a prvi kontigent karata po ceni od 1.500 dinara je već rasprodat. Karte po ceni od 1.700 dinara možete naći na svim DD tickets iticketshop.rs prodajnim mestima.

Izvor: MTV

Нема коментара:

Постави коментар