понедељак, 18. мај 2020.

Paladin Mode predstavlja "Lizzy My Love"„Lizzy My Love“ je nova pesma muzičkog projekta Paladin Modea. Pesmu potpisuje mladi kantautor Mislav Gleich, student anglistike i komparativne književnosti s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.
Ova catchy, kratka ljubavna pesma dašak je optimizma i nade u ovim vremenima. Melodična i vesela, napisana je na engleskom jeziku i  predstavlja drugi singl Paladin Modea nakon što je prošle godine objavljena  „Lennie Bold“.
 Kao i prethodna pesma, i ova je snimljena u zagrebačkom Greenwood Studiju, pod vodjstvom mladog i uspešnog aranžera Antonina Šimića, koji je ranije već bio nominovan za mnoge muzičke nagrade. Osim što je Gleich otpevao pesmu i odsvirao gitaru, a Šimić bas, Ivan Kero našao se na klavijaturi, a Sven Stažić na bubnjevima.

Ovoga puta pesmu „Lizzy My Love“ vizualno ne prati nadrealistički spot kao što je to bio slučaj s „Lennie Bold“, već jednostavan lyric video. U skorašnjoj budućnosti možemo očekivati i još jedan singl Paladin Modea, takođe snimljen u istoj postavi.

Нема коментара:

Постави коментар