понедељак, 6. април 2020.

Grupa Alisa predstavila novu pesmu i spot "Blago onom ko te ne sanja"



Beogradski bend Alisa, nastao davne 1984. godine, promocijom drugog  singla i spota "Blago onom ko te ne sanja" najavljuje novi album, u izdanju  PGP RTS-a, koji će objaviti na jesen 2020. godine.

Muziku i aranžman za pesmu "Blago onom ko te ne sanja" napisao je Miroslav  Živanović-Pile, a autor teksta je Radovan Dabanović.
Spot za pesmu radila je produkcija „Solution", koja je takođe zaslužna i za  spot pesme "Pijane noći".
Pesma je snimana u studiju "Sky", a produkciju potpisuje Vladimir  Negovanović.





"Zahvalni smo produkcijskoj kući "Solution" na  saradnji i odličnoj prudikciji spotova za naše  dve nove pesme i nadamo se da će se saradnja nastaviti. Takođe, želimo da  se zahvalimo i našim talentovanim glumcima , Isidori Građanin i Radetu Maričiću, koji su  svojom glumom doprineli da ovaj spot bude na visokom nivou.
Pesma "Blago onom ko te ne sanja" je naša stara pesma, koju smo sada izneli  u novom aranžmanu " -  navodi pevač  grupe Alisa, Miroslav Živanović-Pile.

Na novom albumu, pored novih pesama biće i starih hitova sa pet albuma grupe Alisa kao što  su "Sanja", "Kesteni", "Posle devet godina", "Skidam košulju da legnem", "Da  li si čula pesmu umornih slavuja", "Sećanja", itd.



"Grupa Alisa je u ovim teškim trenucima uz svoj narod. Pozivamo sve građana  da ostanu kod kuće i da se čuvaju ovog užasnog virusa. Nadamo se da će sve  ovo uskoro biti iza nas, da ćemo pokazati  solidarnost i pobediti.  Daće Bog, da prođu ove nedaće i da ovu godinu
završavamo i lepim stvarima... velikim koncertom u Beogradu, koji bi  obeležio 35. godišnjicu rada naše grupe." izjavio je bubnjar grupe Peđa  Cvetković


Нема коментара:

Постави коментар