уторак, 28. април 2020.

10 situacija sa rok zvezdama čije animacije su se pronašle u "Family Guy" crtanom



Princ, Raš, Bitlsi, Tomi Li samo su neka od imena koja imaju svoje animacije u američka animirana serija "Family Guy"

Family Guy je američka animirana serija koju je stvorio Set Makfarlan za Televizijsku Mrežu Foks 1999. godine. Serija je otkazana 2002. godine (naime, u prvoj epizodi četvrte sezone, prvoj objavljenoj posle pauze, Piter Grifin govori o otkazivanju), ali nakon izvanrednih reakcija publike posle izlaska serije na DVD-u i puštanja repriza na kanalu Kartun Netvork (Cartoon Network), Fox je nastavio produkciju serije 2005. godine.

Do danas, samo je nekoliko serija u televizijskoj istoriji otkazano, pa je zbog popularnosti nastavljena produkcija. Takođe je samo nekoliko kompanija u istoriji vratilo seriju koju je prethodno otkazala, piše portal Highwaystar magazin.

Radnja serije se dešava u Kvahogu (Quahog). Kvahog je fiktivni grad koji se nalazi na Roud Ajlandu u Americi. Porodica Grifin živi u Spuner ulici (Spooner street). Kao jedno od bitnijih mesta se izdvaja bar ''Pijana školjka“ (Drunken clam).

Neretko se u megapopularnim animiranim, il’ti “naški” rečeno crtanim filmovima kao što su South Park, Simpsonovi ili baš Family Guy pojave i neke rock ili metal zvezde koje su popularne širom planete.





Izvor HIGHWAYSTAR

Нема коментара:

Постави коментар