понедељак, 2. март 2020.

Tom Kruz u karantinu zbog korona virusa! Danas je zatvoren i francuski muzej Luvr



Holivudski glumac Tom Kruz i ekipa filma "Nemoguća misija" koji se snima u Veneciji, smešteni su u karantin zbog korona virusa koji se širi Italijom.

Navodi se da je Tom Kruz doputovao u Veneciju 20. februara zbog snimanja sedmog nastavka filma "Nemoguća misija", prenosi "Džeruzalem post", pozivajući se na britanskog glumca Sajmona Pega.

Zbog epidemije koronavirusa, koja se širi Italijom, cela ekipa filma je smeštena u izolaciju u raskošni hotel "Griti palas", prenosi "Džeruzalem post". Ističe se da niko iz filmske ekipe nije oboleo od korona virusa, prenosi Sputnjik.

Ranije su mediji preneli da je snimanje holivudskog blok-bastera stopirano zbog širenja korona virusa. Film "Nemoguća misija 7" trebalo je da se pojavi u bioskopima u julu sledeće godine, ali je neizvesno da li će taj termin biti ispoštovan.


Epidemija širenja koronavirusa danas je zatvorila francuski muzej Luvr, a zaposleni koji čuvaju vredna umetnička dela strahuju da će ih posetioci iz celog sveta zaraziti.


"Veoma smo zabrinuti jer imamo posetioce sa svih strana",  rekao je predstavnik sindikata zaposlenih u muzeju Andre Sakristin.

"Rizik je veoma, veoma, veoma velik. Iako za sada medju 2.300 radnika u muzeju nema potvrda da je neko inficiran virusom samo je pitanje vremena'', rekao je on.

U kratkom saopštenju iz Luvra navedeno je da zbog sastanka osoblja o naporima na prevenciji virusa, muzej nije otvoren prema rasporedu jutros.

Нема коментара:

Постави коментар