уторак, 17. март 2020.

Predstave Pozorišta lutaka Niš umesto u sali na "Youtube" kanaluZbog virusa korona suspendovani su i svi kulturni događaji, ali su u niškom Pozorištu lutaka rešili da se ipak druže sa mališanima i to tako što će predstave biti emitovane na njihovom Youtube kanalu. Termini su četvrtak u 18 sati i nedelja u 11:30, kada se inače igraju predstave u Lutkarskom.

O tome koje predstave će se emitovati, kažu u niškom teatru za najmlađe, obaveštenja će biti na njihovom sajtu i društvenim mrežama.


Ovo će biti prilika da najmlađi prvi put vide, a stariji se podsete i predstava koje su nekada bile na repertoaru. Na ovaj način Pozorište lutaka će i u ovim kriznim danima omogućiti deci da uživaju u divnim predstavama i ulepšati im dane koje će provoditi u svojim domovima - poručuju u Pozorištu lutaka.

Najavjuju i da će se, sem predstava četvrtkom i nedeljom, na njihovom Youtube kanalu emitovati spotovi, inserti iz predstava i drugi sadržaji vezani za lutkarstvo i pozorišno stvaralaštvo za decu i mlade, navode Južne vesti

Нема коментара:

Постави коментар