среда, 4. март 2020.

Dejan Cukić & Spori Ritam, 11. aprila u Kombank dvoraniDejan Cukić & Spori Ritam će u subotu, 11. aprila, u Kombank dvorani posle duže pauze održati veliki samostalni koncert.
Vrhunski muzičari i autori nekih od najvećih hitova srpskog rock’n’roll-a poslednji samostalni koncert u Beogradu su održali pre više od jedne decenije.

Tokom tog perioda nastala je nova “armija” publike koja voli njihove pesme, ali ne znaju ko ih originalno izvodi.
Dejan Cukić & Spori Ritam potpisuju pesme “Ja bih da pevam”, “Letnje kiše”, “Mokre ulice”, “Julija”, “Nebo jedino zna”, “Stranac u Beogradu”, “Dolazi tiho” i one se nalaze među najslušanijim pesmama koje se puštaju na radio stanicama i redovno sviraju u klubovima. Njihove pesme su iskreno svedočanstvo o jednom divnom vremenu, ostavile su dubok trag na muzičkoj sceni i zato traju i danas.

Cukić i članovi njegovog sastava su muzičari koji su imali sreće da se razvijaju u “zlatno doba” muzičke indrustrije i zato su svoj najnoviji album “Ulica bez brojeva” radili kao na početku karijere. Nisu se trudili da se prilagođavaju novim trendovima. Ostali su svoji i verni kvalitetnom muzičkom izrazu zbog koga i traju kao muzičari više od 40 godina.

Na velikom koncertu u Kombank dvorani publici će dati najbolje od sebe i sigurni su da će sve u sali podići na noge.
Karte za beogradski koncert mogu se kupiti online i na blagajni Kombank dvorane, kao i na svim prodajnim mestima tickets.rs.

Нема коментара:

Постави коментар