среда, 26. фебруар 2020.

Svetski, kultni bend Placebo otvoriće 24. juna Arsenal Fest u Kragujevcu!



Placebo gitariste i pevača Brajana Molka (Brian Molko) i basiste Stefana Olsdala, prepoznatljiv po androginom izgledu i stavu, po jedinstvenom, gnevnom spoju alternativnog popa, panka, gotike, granža i glam roka u hitovima poput "Every You Every Me", "The Bitter End", "Special Needs" i "Song To Say Goodbye", sa sedam albuma prodatih u preko 12 miliona primeraka širom sveta, dolazi prvi put na Arsenal, kao hedlajner 24. juna na Main Stage-u.

"Posvećeni smo 100 posto izvođenju pesama na najbolji mogući način tog dana. Kad se energija publike i benda poklope stvara se sinergija, simbioza, osećaj zajedničke euforije. To je savršena atmosfera i prilika za transcedentnost, a to je ono čemu mi muzičari težimo", objasnio je Molko.

Jubilarni, deseti Arsenal Fest trajaće četiri (umesto prvobitno planirane tri) večeri, od 24. do 27. juna u Kragujevcu!

Na Arsenal Festu nastupaju i 25. juna Sum 41, a 26. juna Dubioza kolektiv, Djaikovski (Kiril Džajkovski) i Still Corners, kao i veliki broj stranih i domaćih izvođača čija će imena biti uskoro saopštena.

Komplet ulaznica za sve četiri večeri Arsenala X trenutno je samo 2.500 dinara preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. U duhu jubilarnog, slavljeničkog Arsenala prethodno kupljeni kompleti za tri večeri važiće za sve četiri večeri 24, 25, 26. i 27. juna, i nije ih potrebno menjati.

Od 24. februara kreće prodaja pojedinačnih karata samo za prvo veče 24. jun i košta 1.500 dinara.

VAŽNO!  Od 6. marta komplet ulaznica za četiri večeri biće 3.500 dinara. Od tada karta za 24. jun biće 2.000 dinara, za 25. jun, 1.500 dinara, za 26. jun 1.200 dinara, a za završno veče 27. jun 1.500 dinara.

U Kragujevcu prodaja ulaznica ide preko Doma omladine, biletarnice Dečijeg pozorišta, De Gama Travel-a i Music Store-a.

Нема коментара:

Постави коментар