уторак, 4. фебруар 2020.

ČBS u Elektropioniru 21. februara !



Prošlo je tačno petnaest godina od objavljivanja albuma na kome se nalazi jedna od najbitnijih koncertnih pesama benda Čovek Bez Sluha. Album "Second Hand" je bio prekretnica benda, a do danas "Ništa mi staro ne nedostaje" ostao koncertni favorit. Svi koji prate rad ili su bili na koncertima ČBS-a to znaju, a oni koji sada, i posle dvadeset godina rada otrkivaju pesme benda brzo zavole taj album.

U svojoj bogatoj karijeri jednog punk rock benda, u istrajnoj borbi i neposustajanju ČBS iz godine u godinu, već dve decenije nastavlja da koncertima i novim izdanjima ponudi ljubiteljima dobrog gitarskog zvuka pesme sa kojima publika može da se poistoveti ma kojoj generaciji pripadala.

Ovaj event će do koncerta postati mala riznica lepih i nezaboravnih momenata i uspomena iz dugogodišnje karijere. Biće popunjavan fotografijama koje mnogi nisu videli, iz dana u dan, sve do 21. februara, kada će članovi benda zauzeti svoja mesta na biti i otprašiti jedan nezaboravan koncert sa bine Elektropionira.

Prijavite se na event, budite deo jednog mini-kolaža a popularni Šumadijski Ramonesi vas čekaju u Cetinjskoj 15

Za najvernije fanove ČBS je odvojio i najjeftinije ulaznice. Prvih 50 komada prodavaće se po ceni od samo 500 dinara. cena karte u pretprodaji je 600 i na ulazu 800 dinara.Karte se u pretprodaji nalaze u kafe-u Šikarica (Skadarska 22).

Нема коментара:

Постави коментар