уторак, 4. фебруар 2020.

ČBS u Elektropioniru 21. februara !Prošlo je tačno petnaest godina od objavljivanja albuma na kome se nalazi jedna od najbitnijih koncertnih pesama benda Čovek Bez Sluha. Album "Second Hand" je bio prekretnica benda, a do danas "Ništa mi staro ne nedostaje" ostao koncertni favorit. Svi koji prate rad ili su bili na koncertima ČBS-a to znaju, a oni koji sada, i posle dvadeset godina rada otrkivaju pesme benda brzo zavole taj album.

U svojoj bogatoj karijeri jednog punk rock benda, u istrajnoj borbi i neposustajanju ČBS iz godine u godinu, već dve decenije nastavlja da koncertima i novim izdanjima ponudi ljubiteljima dobrog gitarskog zvuka pesme sa kojima publika može da se poistoveti ma kojoj generaciji pripadala.

Ovaj event će do koncerta postati mala riznica lepih i nezaboravnih momenata i uspomena iz dugogodišnje karijere. Biće popunjavan fotografijama koje mnogi nisu videli, iz dana u dan, sve do 21. februara, kada će članovi benda zauzeti svoja mesta na biti i otprašiti jedan nezaboravan koncert sa bine Elektropionira.

Prijavite se na event, budite deo jednog mini-kolaža a popularni Šumadijski Ramonesi vas čekaju u Cetinjskoj 15

Za najvernije fanove ČBS je odvojio i najjeftinije ulaznice. Prvih 50 komada prodavaće se po ceni od samo 500 dinara. cena karte u pretprodaji je 600 i na ulazu 800 dinara.Karte se u pretprodaji nalaze u kafe-u Šikarica (Skadarska 22).

Нема коментара:

Постави коментар