понедељак, 30. децембар 2019.

U NEDELJU POČINJE II FESTOV DEMO FEST – rok za prijave produžen do sredine januara



U nedelju, 5.januara u 19h počinje drugo izdanje „Festovog Demo festa“. Rok za prijave na festival produžen je do sredine januara!


Nakon uspešnog Demo festivala koji je klub Fest organizovao 2017., klub Fest  novim bendovima ponovo daje priliku da pokažu šta znaju na jednoj od najboljih “klupskih” bina u gradu i bore se za vredne nagrade.  Kvalifikacione večeri održavaće se u klubu Fest svake nedelje od 19-22h u toku januara i februara, kada će po tri benda će stati na binu ovog kultnog zemunskog kluba, a najbolji po mišljenju žirija i publike ulaze u finale koje će biti održano u prvoj polovini marta!

“Vrlo je važno da što više ljudi dođe na svako kvalifikaciono veče, svima njima je podrška jako važna.” kažu organizatori i dodaju: ”Ne samo zbog aplauza, pored žirija i publika će imati prilike da glasa za svoje favorite i tako nekome pomogne da dođe do finala!”



Raspored nastupa bendova u januaru:

5.1.2020. - AcidFather / Giljotina Bend / Wajz

12.1.2020. - Bob Rock / Logicka Greska / Sanitarium

19.1.2020. - Veto / Koske / Lisilo

26.1.2020. – Čuvaj se psa / Mokri Asfalt / Znoj



Najbolje u finalu čekaju vredne nagrade:

I nagrada:  Vaučer u vrednosti od 600 evra za kupovinu u prodavnici „Marić muzički instrumenti“ / direktan plasman u kvalifikaciona takmičenja “Bunt rok festivala”

II nagrada: Vaučer u vrednosti od 400 evra za kupovinu u prodavnici „Marić muzički instrumenti“

III nagrada: snimanje jedne pesme u King Oliver Music studiju Ivana Srdanovića / besplatan set up instrumenata u Guitar Service Belgrade

IV nagrada (nagrada publike): nastup na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu 2020.godine.


VAŽNO: Rok za prijave za II Festov Demo fest su produžene do sredine januara. Pravo učešća imaju svi autorski bendovi iz Srbije koji nemaju zvanična izdanja (tu ne spadaju samostalna EP i demo izdanja, kao ni učešća na kompilacijama), uključujući i bendove koji su učestvovali na prvom Festovom Demo festu.

Potrebno je da bendovi / izvođači pošalju osnovne informacije o bendu (kratku biografiju, korisne linkove i kontakt) na facebook stranu kluba Fest: https://www.facebook.com/klub.fest/



Podržite nove snage, dođite da podržite bendove na II FESTOVOM DEMO FESTU već  u nedelju, 5.januara u 19h!



Ulaz: 150 RSD

Нема коментара:

Постави коментар