петак, 20. децембар 2019.

Igra Duhova - "Radioaktivna" tema najavljuje novi album



Igra Duhova je nastala u novembru 1989. godine i red je da se tridesetogodišnjica postojanja obeleži na dostojan način – uz veliku pomoć prijatelja, realizovan je video-singl „Radioaktivna“ kao prva najava nastupajućeg dugosvirajućeg izdanja „Da li zaista postoje Duhovi?“.

Kameru, montažu i video produkciju uradio je stari prijatelj sastava – legendarni Nebojša Simeunović Sabljar (Dža ili Bu) i studio Fabrika. Spot je snimljen u prostorijama Kluba studenata tehnike u Beogradu, popularnom KST-u.

- Zahvaljujemo se i devojkama iz Plesnog studija RIS (Ritam i Stil) na plesnoj podršci i Atili Boršiku na body artu specijalno osmišljenom za ovaj spot,- dodaju uz info članovi benda.




- Krajem 2019. godine navršava se 30 godina od osnivanja grupe. Zapravo bend je aktivan samo nešto više od desetak godina, intezivno od 1989. do 1994. kada je i objavljen njihov najavni album „Prvi put“.
Na proleće 2017. dolazimo do pravog vokala i kreće se sa ozbiljnim radom i novim pesmama. Tokom zime ’17 – 2018. godine Igra Duhova ulazi u studio „Fabrika“ i u saradnji sa Nebojšom Simeunovićem Sabljarom snima tri nove teme. U leto 2019. ponovo ulazimo u studio i realizujemo još pet pesama u studiju „Bare Wired“, kod Milana Barkovića Bareta u Zemunu, apsolvira priču lider benda Dejan Radojković.

- U narednim danima, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni, izlazi novi album „Da li zaista postoje duhovi?“ za izdavačku kuću Take It Or Leave It Records iz Beograda. Uz ovo izdanje, kao vanserijski bonus, dodato je i antologijsko debi ostvarenje „Prvi Put“, objavljeno premijerno davne 1993. godine za istu izdavačku kuću.





Нема коментара:

Постави коментар