уторак, 17. децембар 2019.

Ana Ćurčin u Novom Sadu 26. decembraJedna od najvećih zvezda naše kantautorske scene Ana Ćurčin održaće posle skoro dve godine koncert u Novom Sadu.

Ova Beograđanka aktivno svira od decembra 2012. godine, a publika je mogla da je čuje ne samo kod nas, već i širom Evrope.

Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Retko ko tako duboko zadire u emocije tekstovima, i tako vlada muzikom kao ona.

Ana je u januaru 2016. godine objavila svoj prvi studijski album "Sketches of Belonging", a nedavno, u oktobru 2019. i drugi pod nazivom "Differences". Koncert u Radio kafeu biće zato prilika da posle duže vremena novosadska publika ponovo uživo vidi ovu sjajnu kantautorku.

Njena pesma "Take my hands" vrti se trenutno na najslušanijoj novosadskoj radio-stanici - Radiju 021, ali i na najvećoj platformi za slušanje muzike u SAD - Radio Paradise.

Anu Ćurčin jednostavno ne treba propustiti!

Kapacitet Radio kafea je ograničen, manji broj ulaznica je po promotivnoj ceni od 800 dinara, a potom će cena karte biti 1.000 dinara. Ulaznice su u prodaji na svim GIGS TIX prodajnim mestima i online.

Нема коментара:

Постави коментар