среда, 27. новембар 2019.

Producent "Boemske rapsodije" snima film o Majklu Džeksonu



Grejem King, producent "Boemske rapsodije", snima biografski film o Majklu Džeksonu. Dozvola za upotrebu sve Džeksonove muzike je dobijena, a scenario potpisuje Džon Logan, poznat po filmovima Gladijator, Skyfall, Poslednji samuraj...
Film će pokriti ceo život Majkl Džeksona, od najranijeg detinjstva, preko Jackson Fivea i planetarne slave do optužbi za seksualno zlostavljanje maloletnika na svom imanju Neverland, prenosi The Independent.

Protiv kralja popa dva puta se vodila istraga povodom zlostavljanja: 1994. godine i 2005. godine kada je završio na sudu bez kazne. Ove godine HBO je izbacio dokumentarni film o toj temi Leaving Neverland, koji sadrži svedočenja Vejda Robsona i Džejmsa Sejfšaka o zlostavljanju. Džeksonovo imanje je tužilo HBO za 100 miliona dolara za objavljivanje dokumentarca bez njihove autorizacije.

Producent Grejem King i scenarista Džon Logan i ranije su sarađivali na Skorsezeovim filmovima i to na Avijatičaru i filmu Igo. Za sada ne postoje informacije o tome ko će da režira Džeksonovu biografiju, niti ko će biti u glavnoj ulozi.

Bez obzira na sve optužbe i kontroverze, filmadžije i umetnici su zainteresovani za obrađivanje teme njegovog života, pa se tako i na Brodveju prikazuje MJ mjuzikl.


Izvor: Noizz.rs

Нема коментара:

Постави коментар