четвртак, 28. новембар 2019.

Pre 45 godine emitovana prva epizoda emisije Kocka, kocka, kockica!Ukupno je snimljeno preko 250 epizoda ove emisije, a uvodna pesma “U svetu postoji jedno carstvo” poznata je i današnjim generacijama


Novembra 1974. godine emitovana je prva epizoda emisije „Kocka, kocka, kockica”, obrazovne serije Televizije Beograd koja je starijim generacijama ostala u lepom sećanju.

Serija je emitovana od 1974. do 1994. godine i ponovo 2005. godine, a ista je proslavila zabavljača i glumca Branka Milićevića Kockicu koji je mnogima prva asocijacija na djetinjstvo.

Ukupno je snimljeno preko 250 epizoda ove emisije, a uvodna pesma “U svetu postoji jedno carstvo” poznata je i današnjim generacijama.


Tokom dugogodišnje karijere Branko Kockica je najviše radio s decom, a iza sebe je ostavio mnogo emisija uz koje smo i odrastali i učili i uz koje smo se smejali.

Deca su tokom snimanja ove emisije imala priliku da često s Brankom borave u prirodi i uče o svetu oko nas kroz brojne eksperimente i praktične časove.

Izvor: espreso.rs

Нема коментара:

Постави коментар