петак, 29. новембар 2019.

Last Train - Gimnazija, Jagodina - 08. februar


Francuski rok sastav Last Train održaće 8. februara 2020. godine u Gimnaziji u Jagodini svoj premijerni nastup u Srbiji u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke sa početkom u 21h.

Ulaznice:
200 RSD - promo (za osnovce, srednjoškolce i studente)
400 RSD - pretprodajna cena
500 RSD - na dan koncerta

Prodajna mesta: Agencija Atlantik, Non Stop Music Shop i Muzički magazin Solfeđo

Kontakt: +38163626027 Vladimir Milanović
Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: office@rocksvirke.com  (ime i prezime, kontakt telefon).

Last Train je bend sastavljen od četvorice momaka koji su se međusobno upoznali u školi još 2007. godine. Najpre su svirali iz čiste zabave, da bi nakon određenog vremena počeli sami da pišu i komponuju pesme.

Singlovi „Cold Fever“ i „Fire“ označavaju početak rada grupe u junu 2014. godine, a zatim su se otisnuli na veliku svetsku turneju po Evropi, Aziji i Sjedinjenim Američkim Državama gde su za tri godine održali oko 350 koncerata. Tokom te turneje snimljena su dva EP izdanja „The Holy Family“ (2015) i „Fragile“ (2016).




Nakon osvajanja prve nagrade Les iNOUïS na Printemps de Bourges festivalu, imali su prilike da sviraju kao predgrupa bendovima kao što su Datsuns, The Raveonettes, Tringerffinger i Rival Sons, a veliko priznanje im je dodelio Johnny Hallyday, „francuski Elvis“, kad ih je pozvao da nastupe pre njega u pariskom Bersiju. Potom su usledili nastupi sa bendovima Muse i Placebo, a 2017. godine objavljen je i prvi dugosvirajući album „Weathering“.

Od koncertne dvorane Bataclan u Parizu do pozornica najvećih svetskih festivala, ovaj kvartet momaka, braća u svakom smislu, osim u krvnom, ispisuju nove istorijske stranice francuske rok muzike.

Postava koju čine Jean-Noël Scherrer, Julien Peultier, Timothy Gerard i Antoine Baschung tokom 2018. uzima pauzu kako bi došli do daha, odnosno kako bi debi ploča sazrela, te su razvili sopstvenu etiketu i booking agenciju. Sredinom septembra ove godine, svet je ugledao drugo studijsko izdanje alzaške četvorke. Novi album „The Big Picture“ je freska pejzaža i prostora koji ne poznaju granice. U pitanju je kompletan pogled, ilustracija izvan horizonta. Takođe, to je intimno, dubiozno istraživanje, priznanje. Preispitivanje nastalo iz melanholije, besa i uzbuđenja. Intezivno, fatalno i uvek iskreno, jedanaest pesama koje čine da ovo novo poglavlje pažljivo i vešto postavljenim, manje ishitrenim i definitivno pretpostavljenim. Skoro kao da ih je Norveška, zemlja u kojoj je album snimljen, obasjala tako izuzetnom i moćnom svetlošću.




Нема коментара:

Постави коментар