петак, 27. септембар 2019.

Program kluba Garaža za oktobar 2019.godine



Predstavljamo Vam program kluba Garaža za oktobar 2019.godine:


4.oktobar,  petak - Band X

Naš najbolji AC/DC Real Tribute bend BandX ove godine obeležava 15 godina postojanja.

Nakon što su devedesetih radili pod imenom „No Comment“ i povremeno nastupali kao bend ili solo, članovi ove ekipe odlučili su da se okupe u nešto drugačijem projektu. Kao BandX krenuli su da izvode pesme grupe AC/DC. Danas sviraju kompletan repertoar benda AC/DC, uključujući i pesme Bona Skota i Brajana Džonsona.

Nastupali su i i dalje nastupaju na velikim festivalima i moto-skupovima, a neretko obraduju svoju publiku i odličnim, energičnim klupskim svirkama.

Očekujte samo najbolje - ako ste pravi fan grupe AC/DC, vidimo se u klubu Garaža 4.oktobra!
ULAZ: 300 RSD

5.oktobar, subota - Blues in the Night // Mr. Swagger, Zona B, Point Blank

Velikani domaće blues scene na jednom mestu – Nenad Zlatanović (Mr.Swagger), Zona B i Point Blank 5.oktobra u klubu Garaža!
Nenad Zlatanović (Mr. Swagger) je javnosti najpoznatiji po grupi Texas Flood, koju je osnovao 2004.godine. Power - blues - rock trio stvara muziku pod jakim uticajem velikana kao što su Stevie Ray Vaughan, Led Zeppelin, ZZ Top… Njegovi samostalni nastupi donose posebnu vrstu emocije i kontakta sa publikom. Spoj njegovog vokala sa gitarom na svakog ostavlja jak utisak!

Zona B je jedan od najdugovečnijih domaćih sastava i po svemu nesvakidašnja grupa na ovim prostorima, kad je u pitanju bluz scena – od sobnih početaka i druženje ljubitelja ovog zvuka, do jednog od najoriginalnijih autorskih sastava ovog tipa kod nas. Okupili su se 29. novembra 1986.godine.  Kroz bend je prošlo više eminentnih muzičara, da bi se postava ustalila u sastavu: Petar Zarija – vokal, Dušan Duda Bezuha – gitara, Petar “Pera Joe” Miladinović – usna harmonika, Zdenko Kolar – bas, Dušan Ristić – bubnjevi i Zoran Žikić – udaraljke.

Point Blank je verovatno prvi „pravi“ blues bend koji je nastavo na ovim prostorima. Ovu beogradsku grupu osnovao je leta 1983.godine gitarista i pevač Dragoljub Crnčević – Crnke. Grupa, čiji je pun naziv "Dr Project Point Blank Blues Band", opstaje na domaćoj sceni više od 25 godina i to svirajući bluz koji je prožet elementima roka, fanka i kantrija. Krajem 2015.godine objavili su svoj deseti album „Gitarologija – Povratak korenima“. Izdanje PGP RTS-a predstavilo je 15 novih pesama Dragolјuba Crnčevića i više od 20 gitarista i pevača/autora iz Srbije i regiona uz maksimalno pozitivne ocene i odobravanje od strane kritike i publike.
Ulaz: 500 RSD

9.oktobar, sreda – Ansambl klapa Dalmatino Murter

Ansambl "Dalmatino Murter", koji je sastavljen od iskusnih murterskih muzičara, nije potrebno posebno predstavljati. Sa njihovim radom upoznata je publika u Hrvatskoj ali i u regionu, a odavno su postali i svojevrsni brend Murtera. Kažu za sebe da su “ansambl zabavnog karaktera”. Postoje od 1987.godine i izvode tradicionalne dalmatinske pesme i šansone.

Ansambl čine: Hrvoje Marić (prvi tenor), Ivo Šikić (drugi tenor i mandolina), Veljko Donđivić (bariton) ,prof.Ante Stošić (drugi tenor i gitara), Krešimir Kovačev (bas), Robert Jurišip (klavijature), Ante Jelić (mandolina).  Prof.Stošić, Ante Jelić, Hrvoje Marić su i stalni članovi klape Maslina.

9.oktobra u Garaži se opustite, zapevajte i zaplešite uz njihove hitove poput Grdovićeve "Oči boje lavande",Klape Sv.Juraj HRM "Ruže crvene", neizostavne pesme Olivera Dragojevića i mnoge druge pop i zabavne hitove!


11.oktobar, petak – Scaffold / Defiant / Flesh Cult - Live in Belgrade

Underground Metal se vraća u 'Garažu'!!!

SCAFFOLD su veterani domaćeg Death Metal zvuka i uz proverene hitove iz višedecenijske karijere donose visoku energiju na koju su već odavno navikli svoje fanove!

DEFIANT se vraća u Beograd nakon tri godine! Prvoborci hrvatskog Death/Black Metala, nakon brojnih koncerata po Hrvatskoj, Srbiji i Evropi, dolaze da predstave aktuelni album 'Insurrection Icon' i beogradskoj publici.

FLESH CULT su mlade snage srpskog Black/Thrash Metala, ali sa zavidnom reputacijom iza sebe. Još jednom će pokazati publici zašto im se diskografija nedavno isprepletala i sa legendarnih japanskim bendom Abigail.
Ulaz: 300 RSD


12.oktobar, subota - Mikri Maus + Bigru i Paja Kratak

Mikri Maus, kultni reper i član grupe Prti Bee Gee i Bigru i Paja Kratak, mladi i perspektivni rep dvojac, dolaze iz beogradskog naselja Medaković 2. Odučili su da udruže svoje snage 12.oktobra u klubu Garaža, kako bi izveli neke od svojih najpopularnijih rep klasika i mnogobrojne zajedničke trake, samo za najvernije ljubitelje izvornog rep zvuka.

Muziku će puštati Dj Mrki, jedan od najboljih rap DJ-eva sa naših prostora! A biće i mnogobrojnih gostiju, kao i predgrupa!

Žurka će početi u 22h!

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Felix Shopu (TC Sremska), po ceni od 600 RSD, kao i na ulazu kluba na dan nastupa, po ceni od 700 RSD.


18.oktobar, petak – Gospoda Glembajevi

Gospoda Glembajevi je crnogorski alternativni bend iz Podgorice. Nastao je 1989.godine i bio aktivan tokom devedesetih godina. Jedan je od najcenjenijih crnogorskih alternativnih muzičkih sastava.
Sastav predvođen Srđanom Vukadinovićem objavio je 2017. godine i singl “Violini", rađen po delu Alekse Šantića, kako su rekli, u sećanje i spomen na mostarskog pesnika. Poslednji zvučni zapis legendarne podgoričke grupe, objavljen četiri godine ranije, bio je singl “Drumovi će poželjet' ludaka”, snimljen u čast Vitomira Nikolića.
Članovi grupe bili su između ostalih Vlado Maraš, Vladan Popović - Pop, Vladan Jestrović, Ivan Ostojić, Pavle Buba Bojić. Poslednji album “Ozvučenije” iz 2004.godine snimio je Vukadinović sa ekipom muzičara koju je okupio za taj projekat.
ULAZ: 600 RSD


19.oktobar, subota - Zeratul's BDAY Bash - DARK & HI TECH PARTY

Posle uspesnog Generation Z serijala sledi jos jedna u nizu rođendanska DARK & HI-TECH rokačina! Lokalci ce se potruditi da vas prodrmaju mračnim i šumskim melodijama kao i brzim tempom vanzemaljske artiljerije i ostaviti vas u šoku po ko zna koji put!

Dodjite da zajedno proslavimo MANDIN I ZERATULOV level up!

LINE UP: 

MANDA

SIMIA
XZHE
RAZAEL
ZERATUL 
> B2B SPECIAL GUEST <
ULAZ :  400 RSD


25.oktobar, petak – Surreal feat Grooveheadz

Surreal feat. Grooveheads u Trap Vs. Jazz kombinaciji koja će vas 25.oktobra u Garaži potpuno oduševiti!

Surreal  / Filip Arsenijević je rođen 1990. godine u Beogradu, od oca Vladimira Arsenijevića, najmlađeg dobitnika Ninove nagrade. Muzikom je počeo da se bavi 2010. godine, kada je počeo da repuje pod imenom Surova realnost. Ubrzo nakon toga je otputovao u Ameriku, gde je živeo tri godine, pa je tamo promenio svoje umetničko ime u Surreal.  Svoj prvi mikstejp objavio je nakon povratka u Srbiju, 2013. godine. Mikstejp nosi naziv Sextape i na njemu se nalazi osam pesama. Iako prvi mikstejp nije prošao zapaženo, Surreal je nakon toga izdao još jedan mikstejp, Drugs. Bez većeg uspeha u muzičkom svetu, Filip je otputovao za Španiju.  Iz Španije se vratio avgusta 2017. godine, kada je nastavio da se bavi muzikom. Širu popularnost stekao je pesmom Ja sam u gasu koju je objavio marta 2018. godine, a pesma predstavlja duet sa Foksom.[4] Iste godine objavio je i svoj prvi studijski album pod nazivom Sam u kući za produkcijsku kuću Basiviti. Takođe, 13. oktobra 2018. godine je zajedno sa reperom Milijem objavio EP Malo jači gas.

Grooveheadz je novooformljeni sastav muzičara dobro poznatih beogradskoj jazz sceni, koji u ovom spoju donose potpuno novi zvuk postignut sintezom gruva, jazza, soula, elektronske muzike, kombinujući svoje muzičko znanje stečeno proučavanjem jazza i moderne muzike sa prednostima savremene tehnologije i širokog spektra boja zvuka elektronike. Oni su:  Stevan Milijanović – klavijature (EJO-ethno jazz orkestra, Ikigai, Igor Vince and his drum, brass and keys, Oktatonik…), Stefan Stehlik – gitara (MaraQYa), David Gegić – bas (Ikigai, MING…) i Aleksa Milijanović – bubnjevi (EJO, MING, Ikigai…).

Jedan od najpoznatijih trepera na domaćoj sceni i ova odlična jazz ekipa zajedno izvode program koji će vas potpuno oduševiti! Vidimo se 25.oktobra u klubu Garaža!

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Felix Shopu (TC Sremska po ceni od 500 RSD. Na ulazu će ulaznice koštati 700 RSD.

26.oktobar, subota – Bjesovi

Legendarna rok grupa iz Gornjeg Milanovca nastupa 26.oktobra u klubu Garaža!

Bjesovi su rok grupa iz Gornjeg Milanovca. Osnovani su krajem osamdesetih pod nazivom “Bader Majnhof” da bi zbog pritiska tadašnje gradske vlasti promenili ime u “Sent Galen”, pa “Čajna Blu” I konačno u “Bjesovi” (prema ijekavskom prevodu romana “Zli dusi”.
Grupa je od samog početka privukla pažnju neobičnom postavom sa dva pevača, brižljivo osmišljenim nastupima, prepoznatljivim i ličnim tekstovima, kao i muzičkom podlogom u okvirima Grunge muzičkog rok pravca čiji su prirodni deo, i generacijski i idejno, tih ranih devedesetih bili i srpski Bjesovi. Postava se uglavnom menjala prema potrebama i zamislima dvojca koji je grupu i osnovao: Zorana Marinkovića i Gorana Marića. Trenutnu postavu čine: Zoran Marinković - vokal; Slobodan Vuković - gitara; Ivan Kovačević - gitara; Marko Marković - bas; Miroslav Marjanović - bubnjevi; Ramon Hamel - bubnjevi.
Bjesovi su do danas izdali 6 albuma a najveći uspeh grupe bio je drugi po redu (bezimeni) album. Ove godine grupa obeležava 25 godina od tog izdanja.
Činjenica da Bjesovi zrače ne samo u okviru rokenrola nego i na razne druge strane i to veoma jako, je razlog da i dan danas imaju brojnu publiku sastavljenu od ljudi izmedju sebe vrlo različitih, ali koje povezuje najveće pitanje koje sebi bilo ko od nas može postaviti - pitanje svrhe čovečijeg postojanja.

Kao predgrupa Bjesovima nastupiće Đorđe Novaković (Plišani mališan) na gitari.

Ulaznice su u pretprodaji u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 800 RSD. Na ulazu će cena ulaznice biti 1000 RSD.

Нема коментара:

Постави коментар