четвртак, 23. мај 2019.

Plastic Sunday i Sickter u AKC Jagodina!



U Jagodini, u organizaciji AKC-a, 01.juna, očekuje vas niški bend Plastic Sunday. Njima će se pridružiti mladi alternativni rok sastav  Sickter!



Plastic Sunday je ekspolizivna alternativno-garažna trojka iz Niša, koja iza sebe ima tri onlajn izdanja. Prva dva albuma, „Razum traži razloge“ i „Komunikacija“ snimljena su u produkciskoj kući Digimedija u Beogradu, dok je treći album „Svetlost u tebi“ urađen u studiju „Šamarčina“ u Vrbasu kod gitariste i producenta Roberta Telčera (Veliki Prezir, Partibrejkers). Veliki broj singlova sa ovih izdanja našao se na vrhu mnogobrojnih relevantnih top lista u zemlji, što je doprinelo da je bend uživo bio dosta aktivan kako u zemlji, tako i širom regiona, kako u klubovima tako i na mnogobrojnim festivalima (Exit, Bedem Fest, Jelen Fest, Garaž fest, na Ušću pre benda „Depeche Mode“ itd.). Nakon devet godina uživo nastupanja od Makedonije, preko svih zemalja bivše Jugoslavije, pa sve do Austrije, ovaj put „Plastic Sunday“ će se prvi put predstaviti i publici u Jagodini.



Sickter je alternativna rok trojka nastala krajem 2017.godine u Negotinu, spajanjem 3 individualca sa ciljem pravljenja iskrene muzike u kojoj možete čuti svaku njihovu emociju. Trenutno su stacionirani i rade iz Niša.  Žanrovski se trude da budu neodređeni, pa se u njihovoj muzici mogu nači različiti uticaji. Od samog formiranja bend radi na albumu koji je snimio Luka Matković ( Citadela Saund Prodakšn ) u maju 2018. godine. Izdali su za sada dva singla koje prate spotovi. Svirali su u finalu BARF festivala 2018, Balkan Rok festivalu i u klubovima širom zemlje osvajajući srca prisutnih i šireći ljubav.


Cena karte je 200 din, dok je broj mesta ograničen na 200.

Нема коментара:

Постави коментар