четвртак, 2. мај 2019.

Holivudski glumac, Kijanu Rivs, postao je zaštitno lice modne kuće Iv Sen Loran





Jedan od najskromnijih i najhumanijih holivudskih glumaca, Kijanu Rivs, postao je zaštitno lice modne kuće Iv Sen Loran. Nakon što je zaštitno lice muške kolekcije proleće/leto 2019. bio Travis Skot, ova modna kuća se za kolekciju jesen/zima 2019. godine odlučila upravo za Rivsa.

Crno - bele fotografije je radio čuveni modni fotograf Dejvid Sims, a promocija je započeta objavama na Instagramu. Na njima je pedesetčetvorogodišnji glumac predstavljen u stilu Matriksa, sa crnim sunčanim naočarama, i to u dva outfita - kožnoj jakni i u sakou. Na osnovu ovog malog dela kolekcije u koju smo mogli da zavirimo izgleda i više nego obećavajuće, a imamo utisak da će se nakon niza Sad Keanu mimova, pojaviti i high fashion Keanu. Kijanu je ovo prva modna kampanja, iza koje stoji kreativni direktor Iv Sen Lorana Antoni Vakarelo.


Objave imaju preko 6.000 komentara oduševljenih fanova glumca. Inače, poznat po introvernosti i skromnom životu, daleko od sjaja Holivuda, Kijanu je i veliki dobrotvor - deo svojih honorara daje dečjim bolnicama. Nedavno je ponovo ispao mega car kada je, nakon prinudnog sletanja aviona, organizovao putnicima prevoz do obližnjeg grada. Ove godine gledaćemo ga u komediji "Always Be My Maybe", a 2020. u dugoočekivanom nastavku "Bill & Ted Face the Music", kultnog filma iz devedesetih u kom su Kijanu i Aleks Vinter spasili čovečanstvo putujući kroz vreme.

noizz. rs

Нема коментара:

Постави коментар