понедељак, 20. мај 2019.

Eros Ramazzotti objavio singl posvecen njegovoj ženi MarikiNajveca italijanska pop zvezda Eros Ramazzotti, ciji beogradski koncert 24. septembra u „Štark areni“ s nestrpljenjem išcekujemo, predstavio je numeru „Siamo“ („Mi smo“), cetvrti singl sa aktuelnog albuma “Vita ce n'è”. Veciti romantik koji decenijama neodoljivo šarmira žene svih doba širom planete posvetio je ovu pesmu svojoj životnoj ljubavi, supruzi Mariki Pelegrineli.

Posle uspeha naslovne numere “Vita ce n'è” koju je napisao još jedan italijanski velikan Jovanotti, zatim i svetskog hita sa sa Luisom Fonsijem “Per le strade una canzone” i prelepe balade „In Primo Piano“, Eros je sad izdvojio numeru za koju je posebno emotivno vezan.  Sa Marikom je poceo da se zabavlja 2009, a tajno su se vencali pet godina kasnije. Kruna njihove ljubavi su dvoje dece. Eros se viziji svoje drage prepustio i u poslu – Marika je osmislila vizualni identitet njegove aktuelne turneje.

Novi, cetrnaesti studijski album Ramazzottija, objavljen u novembru 2018, vec je dostigao platinasti tiraž. Promoviše ga na turneji gde ce obici više od 30 zemalja na pet kontinenata, i održati preko 90 koncerata. Impozantnih 550.000 ulaznica za ove nastupe je vec prodato, a u prvom delu evropske turneje Eros je vec održao nekoliko spektakularnih koncerata koji su bili rasprodati.

Na veliko zadovoljstvo publike u Srbiji, treci deo turneje, kako je Eros zahtevao, pocece u Beogradu, na istom mestu gde je napravio spektakl  za pamcenje pre 10 godina.

Ulaznice za koncert Erosa Ramazzotija 24. septembra su u prodaji putem Ticketvision-a i online na www.tickets.rs.


Facebook event: https://www.facebook.com/events/1820349704727391/

Нема коментара:

Постави коментар