петак, 19. април 2019.

Snarky Puppy - 23.Jun - Musicology Barcaffe Sessions - Beograd



Snarky Puppy, planetarno poznat bend i dobitnik 3 Gremi nagrade, zatvoriće ovu sezonu Musicology Barcaffe Sessions serijala, koncertom na teniskim terenima na Kalemegdanu 23. juna.

Basista, kompozitor i vođa benda Majkl Lig, formirao je Snarky Puppy 2004. godine, dok je danas ovaj bend baziran u Njujorku i čini ga grupa od preko 30 muzičara poznatih pod nazivom “The Fam”.
Ova familija na turneji nastupa u grupama od 9-15 muzičara iz ove rotirajuće postavke, i to osigurava da je svaki koncert potpuno drugačije iskustvo, ne samo zbog stalno inovativnih setlista. U Beogradu će nastupati u punom sastavu, i očekuje se pravi muzički spektakl!

"Ovakav završetak sezone biće prava kruna nakon našeg višegodišnjeg truda da u Srbiju dovodimo najaktuelnije i najkvalitetnije muzičke sastave različitih stilova.
Baš kao što mi naš festival ne želimo da svrstamo u neki žanr, Snarky je po tome poseban. Iako ih najpre možemo predstaviti kao fjužn džez bend, oni su Gremi dobili za Best R&B Performance 2014, Best Contemporary Instrumental Album 2016/2017, i svaki njihov album predstavlja svojevrsno muzičko putovanje sa samo jednim ciljem a to je stvaranje izvanredne muzike..." - navode organizatori



Нема коментара:

Постави коментар