петак, 26. април 2019.

Konkurs za kantautore iz regiona ‒ festival Poezika 2019.



Budite i vi deo regionalne muzičke autorske scene!

Prijavite se, učestvujte i pobedite na konkursu festivala Poezika, koji će se održati u Kulturnom centru Novog Sada 8. i 9. juna 2019. Festival nastavlja da predstavlja najbolje autore iz regiona i jača muzičku autorsku scenu.

Publika Novog Sada  je prethodnih godina mogla da vidi i čuje izuzetne autore i bendove kao što su Stray Dogg, Bitipatibi, Irena Žilić,  Goribor, Damir Imamović, Ana Ćurčin, Grupa Ti, Kralj Čačka, Divanhana, Sara Renar, Telemama, Lovely Quinces, i mnoge druge.

Pravo da učestvuju na konkursu imaju muzičari koji izvode isključivo autorske pesme, uz pratnju jednog instrumenta. Dva najbolja kantautora odnosno kantautorke po izboru žirija i publike nastupiće na festivalu. Na taj način će predstaviti svoju umetnost novosadskoj publici, a ujedno će imati priliku da se upoznaju s kantautorima, bendovima, i producentima iz regiona.

Javnim glasanjem putem Magazina Poezika www.magazin.poezika.com publika bira jednog pobednika konkursa, a drugog će izabrati stručni žiri. Zainteresovani autori mogu da se prijave putem aplikacije na sajtu  https://poezika.com/konkurs.html

Нема коментара:

Постави коментар