четвртак, 28. март 2019.

Koala Voice & Shakin' - BulevarBooks - 30. mart


Jedan od svetlijih trenutaka u Novom Sadu, prošle godine, bio je koncert benda Koala Voice, koji su zarazili i zaveli publiku toliko da od tada do danas traži još. I evo ih, hvatajte kalendar, zaokružite 30. mart! Ovaj put, kao predgrupa, pridružiće im se i 'garage-rock' trojac iz Budimpešte, Shakin'.

Koala Voice, dobitnik nagrade 'Zlata piščal' za najbolji slovenački bend je četvoročlani sastav iz industrijskog dela Slovenije, iz malog grada Kisovec, a sa svojom mešavinom indie-punk, pop i disco zvuka, već više od četiri godine, osvaja publiku od Liverpoola, Moskve, preko Zagreba, pa sve do Skoplja, Varšave i Talina. Nakon hvaljenog plesnog i melodičnog prvenca “Kangaroo’s a Neighbour”, njihov drugi studijski “Wolkenfabrik” još jednom vraća u fokus zarazni ritam i moćni vokal benda, a taj album producirao je Danton Supple, koji je poznat po saradnji sa imenima poput Coldplay-a, Ian Brown-a, i Morrissey-a. 'Wolkenfabrik' je svrstan u top 5 regionalnih izdanja, a Koala Voice nazivan bendom koji treba slušati i pratiti, jer bi ubrzo mogli postati jako veliki. Ovaj put predstaviće nam i svoj najnoviji album 'WooHorsie', koji je naišao na odlične kritike!


Nastupi poput prošlogodišnjeg na INmusic festivalu, onog kao predgrupa za legendarne 'Pixies' u Ljubljani, ili na nekima od najboljih festivala, kao što su EXIT i Pohoda, svakako potvrđuju da se Koala Voice nastup mora doživeti.

Koala Voice su: Manca Trampuš (gitara, vokal), Miha Prašnikar (bubnjevi), Tilen Prašnikar (bas gitara) i Domen Don Holc (gitara)

"Sa Sastavom Koala Voice nastavljamo koncept intimnih muzičkih performansa nazvanih 'Svirka u knjižari' u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj..."

Ulaz na koncert je 400 dinara, kao podrška izvođačima, autorstvu i nezavisnoj muzičkoj sceni!

Нема коментара:

Постави коментар