уторак, 26. март 2019.

EARLY BIRD ULAZNICE ZA GARBAGE DOSTUPNE JOŠ SAMO NEKOLIKO DANA!Legendarna grupa Garbage prvi put će nastupiti u Beogradu 28.juna na Bazenima „11.april“ na Novom Beogradu. Jeftinije (early bird) ulaznice za koncert mogu da se kupe još samo nekoliko dana.

 Early bird ulaznice za koncert grupe Garbage po ceni od 2500 RSD u prodaji su do 31.marta ili do isteka zaliha. Nakon toga, regularna cena ulaznice za koncert iznosiće 2900 RSD. Dostupne su na prodajnim mestima Ticket Vision i online na www. tickets.rs.

Garbage su jedan od najpopularnijih bendova sa kraja devedesetih i početka dvehiljaditih godina i u svetu ali i u Srbiji. Poslednji put nastupili su u našoj zemlji 2005.godine na EXIT-u.

Širli Menson, Djuk Erikson, Stivi Marker i Buč Vig zajedno nastupaju 25 godina. Do sada su prodali preko 17 miliona albuma i nastupali u preko 35 zemalja.

Nakon mnogo godina iščekivanja, Garbage je uvrstio i Beograd na listu datuma za 2019.godinu. Budite i vi  budni uz „buku“ koju nam donosi ovaj legendarni američki bend, dođite na Bazene „11.april“ 28.juna!

Organizator koncerta: Charm Music Serbia


Нема коментара:

Постави коментар