субота, 2. фебруар 2019.

Mac Tire objavio novi video singl "Spite"



"Spite" je drugi po redu video-singl benda Mac Tire sa kojim ovom prilikom Vuk Vukmanović, autor i producent kompletnog materijala, po prvi put zvanično najavljuje promociju debitantskog albuma "Treatise" koji će izdati za SKCNS početkom marta ove godine:

"Nakon duže i neočekivane pauze od izdavanja prvog video-singla "Outcast" 2014. godine, i usled mog dugogodišnjeg odsustva iz zemlje, album je konačno izmiksan zahvaljujući predanim radom Mareta u "Matrix Recording Studio" u Veterniku. Krajem prošle godine smo zajedno usavršili materijal sa Branislavom Banetom Micićem u njegovom mastering studiju, u Novom Sadu, i na kraju finalizirali ceo projekat u Nešvilu, u Americi.
Pripremili smo puno iznenađenja, pesme su dinamične i raznolike i imao sam enormnu čast da ugostim neke od eminentnih novosadskih muzičara na skoro svakoj od 9. numera.
Za sve ostalo, tu je bio moj dugogodišnji prijatelj i vrhunski gitarista sa kojim sviram zajedno još od svog prvog školskog benda, Srđan Simić.
Čuvamo detalje za sam kraj, trenutno smo u fazi finalnih pregovora sa izdavačem, mestima i datumima promocije koji se za sada tiču Novog Sada i Beograda, a od leta očekujemo da ćemo obići što više gradova i festivala kako u Srbiji, tako u regionu, i nadamo se preneti što više dobre energije i staroj i novoj rokenrol publici. Jedva čekamo!"-poručuje Vuk

Mac Tire je nastao 2014. godine kao solo projekat Vuk Vukmanovića, a kao bend su bili koncertno aktivni 2015. i 2016. godine u raznim postavama. Organizovali su oba Summer's End Mini Fest-a u Novom Sadu i promovisali svoj autorski materijal sa nadolazećeg albuma na festivalima i klubovima u Vojvodini. Nakon trogodišnje pauze, bend je reaktiviran sa ciljem da predstave svoj album prvenac što široj publici.



Spot za numeru "Spite" je snimljen u "Fabrici", prostoru SKCNS-a, kameru je radio Predrag Filipović, glumila je Iva Čanaglić, a režiju i montažu potpisuje Vuk. 

Нема коментара:

Постави коментар