четвртак, 24. јануар 2019.

Travolta i Tramp medju nominovanim za "Zlatnu malinu"Neuspešni mafijaški film Džona Travolte "Goti" i američki predsednik Donald Trump su medju nominovanim za Zlatne maline, 'nagrade' za najgora filmska ostvarenja u 2018. godini. Tradicionalno nominacije za Zlatnu malinu, objavljene su noćas, dan uoči objavljivanja nominacija za Oskar.

Nagrade ustanovljene pre 39 godina dodeljuju se u devet kategorija, od najgoreg filma, preko najgoreg glumca ili glumice, do najgoreg rimejka ili nastavka.Pobednici će biti objavljeni 23. februara, dan uoči dodele Oskara.

Poslednji u nizu filmova o Šerloku Holmsu "Holms i Votson" dobio je šest nominacija, uključujući za najgore glumce Vila Ferela i Džona Rajlija, "koji su upropastili dva najvoljenija lika svetske literature", prenosi Hina.

Po šest nominacija dobili su takodje i film Dineša De Suze "Death of a Nation" i lutkarska komedija "Happytime Murders".

Tramp je nominovan za najgoreg glumca za uloge u dva dokumentarca prošle godine, "Death of a Nation" reditelja Dineša De Souze i "Farenhajt 11/9" Majkla Mura.

Trampova supruga Melanija i njena bliska saradnica Kelijen Konvej nominovane su za najgore sporedne glumice za arhivske snimke upotrebljene u filmu "Farenhajt 11/9"

Tramp već ima Zlatnu malinu iz 1989. za igranje samoga sebe u filmu "Ghosts Can’t Do It" sa Bo Derek.

"Goti", film o pokojnom njujorškom mafijaškom kumu Džonu Gotiju, potpuno je propao na bioskopskim blagajnama, i nominovan je za najgori film, scenario i najgori glumački par Džona Travoltu i njegovu suprugu Keli Preston.

Za nagrade glasa oko 1.000 članova Zlatne maline iz 25 zemalja.

Beta

Нема коментара:

Постави коментар