четвртак, 31. јануар 2019.

Keith Richards o novom albumu Stonesa i zašto bend ne odustaje od turneja



U pripremi je prvi autorski studijski album Stonesa nakon "A Bigger Bang" iz 2005. godine.
Keith Richards je u razgovoru za Rolling Stone otkrio detalje o novom albumu The Rolling Stones kao i zašto nakon svih ovih godina ne odustaju od turneja.

Legendarni rockeri trenutno rade na prvom studijskom albumu autorskih pesama nakon čak 14 godina (2016. godine objavili su album obrada Blue & Lonesome).
Richards je otkrio da su Stonesi, pre odlaska na prvu turneju po SAD-u u pet godina, spremni na nedelju dana rada u studiju. On je praznike proveo analizirajući dosad napravljeni materijal:

"Ponekad nije pisanje posao nego slušanje i brušenje napravljenog materijala. Jako je dosadno, kao stolarska radnja...", izjavio je Richards. Na pitanje o nadolazećoj turneji i kakav je osećaj svirati uživo nakon svih ovih godina odgovorio je:

"Nimalo nisam umoran od života na turneji. Koliko strašno može biti? Popnete se na pozornicu i radite ono što volite, a na sreću, vole još milioni. To nije nešto zbog čega bi trebali biti oholi.
To je ono što radim. Tako se oseća i celi bend. To možete raditi samo ako su svi u potpunosti za, a činjenica da svi jesu za je neverovatna.”



sound- report


Нема коментара:

Постави коментар