четвртак, 24. јануар 2019.

Kako se slušaju Bitlsi? Koncert The Bestbeat-a za najmlađe na Kolarcu



U subotu, 26. januara od 11 časova, u Kolarčevoj zadužbini nastupaće The Bestbeat, The Beatles tribute band, u okviru ciklusa „Mala škola bontona“.

Program „Kako se slušaju Bitlsi“ organizuje Centar za muziku Zadužbine Ilije M. Kolarca. Ciklus Kako se sluša koncert/Mala škola bontona namenjen je najmlađoj publici i njihovim roditeljima.
Voditelj ovog jedinstvenog programa je Miloš Milovanović, koji je po obrazovanju muzičar, a po zanimanju televizijski voditelj i deci poznato lice. On na vrlo specifičan i originalan način decu vodi kroz ovaj program.
Uz njega, mališani saznaju istoriju Kolarčeve zadužbine, nauče kad se i zašto aplaudira, šta piše u programu, kako se treba ponašati na koncertu i u jednoj instituciji kulture, šarmantno im prenese neke podatke iz istorije muzike i zajedno sa njima pravi opuštenu i prijatnu atmosferu na programu.




"Ovo je peta godina po redu kako sarađujemo sa našim prijateljom Milošem Milovanovićem koji organizuje koncerte za decu u Kolarcu pod nazivom „Kako se sluša koncert“ u okviru Male škole bontona. Koncept koncerta je upoznavanje naših najmlađih sugrađana sa kulturom odlaženja na nastupe, gde imaju priliku da slušaju koncerte različitih vrsti muzike, od klasike do rokenrola" – kaže Vitomir Milićević, bubnjar The Bestbeat-a.


Četvorku koja već više od deceniju zajedno izvodi muziku Bitlsa čine: Vladimir Banovčanin (Džon Lenon), Damjan Dašić (Pol Makartni), Marko Ćalić (Džordž Harison) i Vitomir Milićević (Ringo Star). Koncert će biti održan u Velikoj dvorani Kolarca, a cena ulaznica je 200 dinara. Dođite sa mališanima na koncert koji će dugo da pamte. U pitanju je tradicija koja traje koju godinama jednako vole i deca i roditelji.  

Нема коментара:

Постави коментар