уторак, 18. децембар 2018.

Popečitelji, Pero Defformero i Saša Novak ovog vikenda u klubu Fest!



Ovog vikenda u klubu Fest u Zemunu očekuju nas tri sjajna koncerta koja ne treba propustiti! U petak slušamo grupu POPEČITELJI, subota je rezervisana za PERO DEFFORMERO a u nedelju nam sa bendom stiže SAŠA NOVAK!




POPEČITELJI petak, 21.decembar

Popečitelji su kroz mnoge održane koncerte samo potvrdili epitet eksplozivnog benda. Takav status doveo je do toga da su, između ostalog, nastupali kao predgrupe Maceo Parkeru, legendarnom saksofonisti Džejmsa Brauna (2003), kao i bendu NoMeansNo (2005). Pored brojnih koncerata u Srbiji i zemljama u regionu, Popečitelji su nastupali na brojnim festivalima u Poljskoj (Varšava, Ćehanov, Vengoževo), Italiji (Milano, Rim), Francuskoj (Tuluz, Albi), Austriji (Beč) i Belgiji (Gent).

Kao nezaustavljiva koncertna atrakcija Popečitelji svih ovih godina ređaju koncerte koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Nebrojenim nastupima u preko 70 gradova u zemlji, regionu i Evropi, Popečitelji neumorno rade ono u čemu su najbolji i raduju se svakom direktnom kontaktu sa publikom.

Kao predgrupa na njihovom koncertu u Festu sviraće bend Potop.

 Ulaznice po ceni od 400 RSD mogu se kupiti u klubu Fest i u FELIX Shop-u (TC Sremska). Na dan koncerta uleznice će koštati 600 RSD.

 Facebook event: https://www.facebook.com/events/515161995628165/




PERO DEFFORMERO - subota, 22.decembar

Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili.
Bend je osnovan davne 1993. godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra, može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama. Sa izuzetnom dozom humora pristupaju svojoj izvedbi na bini pa se od njih svaki put može očekivati pravi frontmensko-gitarski stand up šou.
Pero Defformero je bend koji nudi jedinstveni audio-vizuelni doživljaj muzike, te se on može uporediti jedino sa prvim seksualnim iskustvom:  Nebitno da li je doživljaj bio nežan, strastven i dugačak ili kratak i smešan, sa jednom činjenicom složiće se svi - PAMTI SE CELOG ŽIVOTA!

Ulaznice po ceni od 500 RSD mogu se kupiti u klubu Fest i u FELIX Shop-u (TC Sremska).

Facebook event  https://www.facebook.com/events/1034565156722907/




SAŠA NOVAK & Friends - nedelja, 23.decembar

Bivši gitarista i producent jednog od najvažnijih hrvatskih rock bendova, Psihomodo pop, predstavlja solo album pod nazivom “Ja sam tu” kojim se vraća na muzičku scenu, ali i u svoju matičnu izdavačku kuću Croatia Records!
Singl koji nosi naziv kao i album predstavio je tačno pre godinu dana, a na nosaču zvuka se nalazi još 11 pesama kao i tri bonus pesme. Većinu njih napisao je i aranžirao upravo Saša Novak koji je osim svoje voljene gitare uzeo u ruke i bas, odsvirao klavijature pa čak zaseo i za bubnjeve. Ovaj multiinstrumentalista i odličan gitarista koji je svojim rifovima obeležio najznačajnije albume Psihomodo popa, jedan deo ovog studijskog izdanja posvetio je upravo tom bendu. Naime, snimio je novu verziju pesme “Ramona” koju je predstavio uoči velike godišnjice kultnog albuma “Godina zmaja”, a nije zaboravio ni velikog Dragu Mlinarca i Grupu 220 čiji je veliki hit “Osmijeh” objavljen u njegovoj live verziji iz Hard Placea. Osim na hrvatskom, Saša peva i na engleskom jeziku pa se na ovom izdanju mogu naći i pesme “Running For You”, “Cold” i “My Darling”.
SAŠA NOVAK & FRIENDS su: Saša Novak (ex Psihomodo Pop)-vokal/gitara, Krešimir Ćurić (Tight Grips)-gitara/prateći vocal, Ivan Černjak PunkerCHE (Bunker 13)-bass gitara/prateći vocal, Aleksandar Milovanović Lesa (M.U.D.A.)-bubanj, Filia Novak-prateći vokal

Facebook event  https://www.facebook.com/events/2182850695079523/

Нема коментара:

Постави коментар