четвртак, 27. децембар 2018.

Into the Pit #6 - 20. Januar - Feedback


Ženski death metal bend Nemesis, beogradski Blankfile, skopljanci TrendKill i još nekoliko bendova nastupiće 20. januara 2019. u niškom klubu Feedback u okviru šestog festivala hardrok i metal muzike Into the Pit.

"Možda ne šesta godina, ali definitivno šesti FEST, koji sa ponosom i puno ljubavi pravimo na način samo nama poznat! S obzirom da je Niš mrtav što se scene tiče, evo vam prava prilika da prisustvujete spektaklu. Naš grad je dugo čekao na ovako nešto..."


INTO THE PIT #6 !- Hardcore punk alternative DYI fest koji spaja nespojivo! 

Nastupaju :

Nemesis - Beogradski Arch Enemy. oduvaće vas energijom, vokalom i rifovima. Jedini ženski death metal bend sa naših prostora, visoko cenjen u underground krugovima.

Blankfile - Nazivaju ih i Beogradski Ghost Inside, metalkoraši koji se definitivno najviše cimaju na scenu u Srbiji. Prava je poslastica imati ih na meniju, i veliko poštovanje za sve što rade. Ne zaboravite i MTA promotion organizaciju koju vode, bacite lajk pod obavezno.

TrendKill - Skopljanski oldschool koji je uspeo samo sa jednom pesmom da sebe stavi na mapu undergrounda sa balkana. Prigradski Hardkor je više misaona imenica za bend, nego ime pesme. Refren koji je završavao na ringtonovima mobilnih telefona, i kao alarm takodje. Nešto što se naravno ne sme propustiti.

VIOLENT CHAPTER - Metalkoraši koji su relativno skoro proslavili svoj deseti rodjendan. Matorci sada već, koji se isto tako cimaju, da putuju iz grada u grad, neko bez koga svirka ne može. Jedni ludaci koji ako nisu u prvim redovima, kao da nisu ni bili na svirci. Šta reći osim respect?

ZeroTwo - Hardcore Drum'n'Bass. Ovaj dvojac: Tjamil za mixetom i Luka na gitari, uz DNB ritam, krive zakone fizike. Tek skoro sastavljeni, a već izbacili svež materijal na net. Vrhunsko ludilo.

Streetcore Unity - I na kraju, organizatori FEST-a. Šesta godina kako postojimo, vreme je da se pozdravljamo. Ovo vam je odlična prilika da se još jednom čuje ono što smo za sve ovo vreme gradili. Zadnji nastup naš, odsviraćemo sve ono što ste čuli i što niste!

Vrata Feedback-a se otvaraju u 20:00 a prvi bend kreće tačno u 20:30.

Pre / after party, zadužena su dva Dj-a iz Betonjera ekipe, koji će da nas zabavljaju kao i izmedju bendova.

Ceo koncert će se snimati sa nekoliko kamera, možete očekivati sve te snimke na našem kanalu.

Karte u pretprodaji koštaju 400 dinara i mogu se naručiti na Betonjera stranici, porukom u inbox. Ovako naručene ulaznice možete, uz ličnu kartu, pokupiti na ulazu u Feedback, na dan koncerta.
Osim toga, moguće je kupiti karte u Vintage Shopu, na kraju ulice gde je i sam Feedback.
Na dan koncerta karte ce kostati 500 dinara.



Нема коментара:

Постави коментар