среда, 12. децембар 2018.

DRUGI NAČIN U FESTU - legendarni zagrebački rok majstori stižu u Zemun! Legendarni zagrebački rok majstori DRUGI NAČIN prvi put će nastupiti u klubu FEST u subotu, 15.decembra u 22h!

 Biće ovo još jedna prilika da se, osim što ćemo se upoznati sa novim radovima benda, podsetimo i njihovih najvećih hitova „Prođe ovaj dan“, „Piši mi“, „Balada o osmijehu“, Lile su kiše“, „Stari grad“ i naravno svih pesama sa njihovog legendarnog prvenca koji je svojevremeno od strane engleske rok i pop kritike ushićeno proglašavan za jedan od 10 najboljih progresiv-rok albuma izvan engleskog govornog područja.


2016. godine se posle nekoliko godina odlaganja konačno pojavio i novi album grupe „Drugi način“ - „Zgubidan“ u izdanju Menarta i svojom svežinom poprilično iznenadio muzičku kritiku. Kvalitet naravno nijednog trenutka nije dolazio u pitanje s obzirom da se zna visok nivo perfekcionizma i profesionalizma kojim pristupaju svakom svom nastupu već nekoliko decenija.


Sve one koji su odgledali prethodna dva nastupa u Beogradu će posebno obradovati činjenica da je Drugi način i dalje u istom sastavu:
Branko Požgajec – Vokal i flauta
Boža Ilić – Dugi - Bas
Damir Vuk – Klavijature i vokali
Mladen Palenkaš – Bubnjevi
Mario Domazet – Gitare i vokali
Ernest Vinković – Gitare i vokali

 Dođite u zemunski klub Fest da čujete legendarni Drugi način! Ulaznice po ceni od 1200 RSD u prodaji su u klubu Fest kao i u Feliks Shop-u (T.C. u Sremsk

Нема коментара:

Постави коментар