понедељак, 10. децембар 2018.

Balkanrock - Muzička priča koja slavi 12 godina



Rođendanska žurka muzičkog portala Balkanrock, održaće se u subotu, 22. decembra u klubu Polet, Cetinjska 15, Beograd.
U okviru događaja biće predstavljena i izložba najboljih fotografija koje su  fotografi Balkanrocka napravili na koncertima tokom dvanaest godina postojanja ovog medija.

Događaj koji slavi 12 godina podrške rokenrol sceni u regionu i šire je otvorenog tipa, a naročito su dobrodošli prijatelji, saradnici, mediji i čitaoci.
Ove godine redakcija Balkanrocka ima još jedan razlog za slavlje. Nedavno su lansirali novi veb sajt koji beleži sve veću posetu iz dana u dan. U prethodnih godinu dana, gotovo 300.000 ljudi iz regiona je važne informacije i zanimljive tekstove iz muzičkog sveta pronalazilo upravo na njihovom sajtu, a ukupna posećenost portala dostigla je 1.1 milion. Svake naredne godine planiraju da urade više i odu dalje, a to je nešto što ne bi bilo moguće bez podrške publike, prijatelja i muzičara.

Balkanrock je regionalni portal magazinskog tipa, po uređivačkoj politici blizak svetskim muzičkim magazinima.
Osnovan je 28. decembra 2006. godine sa vizijom da postane mesto okupljanja za sve ljubitelje rokenrola, metala, panka i alternativne muzike u regionu .
Njihovi ciljevi su da iz dana u dan donose najsvežije vesti iz sveta muzike, da kroz izveštaje, reportaže i fotografije prenesu atmosferu sa muzičkih događaja iz regiona, a često i šire, da vam posredstvom intervjua približe vaše omiljene muzičare, ali isto tako i da vam otkriju neke nove zanimljive zvezde u usponu koje će možda tek naći put do vaših srca.

Balkanrock vas očekuje u subotu, 22. decembra u Poletu, da zajedno proslavite ovih 12 godina podrške rokenrolu!

Нема коментара:

Постави коментар