четвртак, 27. децембар 2018.

Artan Lili u Zaječaru 28. decembra



Nakon furiozne svirke i rasprodatog prošlog koncerta u Omladinskom centru beogradski noise-pop bend ponovo u Zaječaru 28. decembra

Podsećanja radi, beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković I Ivan Skopulovič. Postali su poznati po sukcesivnom izdavaštvu svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu. Do sada su izdali 2 albuma “Artan Lili” i “New deal”
Dakle, ne propustite priliku za jedno intimno druženje sa ovim majstorima za žurku, kakvo će se desiti u petak 28.12. u Zaječaru.


Artan Lili je nesumnjivo najčešće pominjani sastav u regionu u prethodnih par godina, kada se pričalo o novim snagama na domaćoj i regionalnoj rok sceni. Grupa postoji od 2013. godine, ali se tokom vremena postava ustalila u sada već prepoznatljivu četvorku: Marko Ajković – bubanj, Bojan Slačala – bas i vokal, Ivan Skopulovič – gitara i Romana Slačala – vokal, daire.

Artan Lili završene pesme objavljuju sukcesivno, preko Bandcamp platforme u formi singlova. Ovakav metod - singl po singl u savremenom izdavaštvu smatraju svojom inovacijom, jer niko pre njih to nije uradio. Na taj način osavremenjuju zastareli vid izdavanja albuma.
Svojim singlovima osvajaju prva mesta svih relevantnih radijskih i TV top lista u zemlji i regionu. Najzanimljiviji je plasman pesme"Ako stanemo tu", koja je odmah kao novitet zasela na prvo mesto liste Diskomera Studija B, što je pre njih, u 40 godina postojanja liste, pošlo za rukom samo Bijelom Dugmetu, Ekatarini Velikoj i grupi Kal.



Pretprodaja ulaznica po ceni od 400din počela je u ponedeljak 10. 12. 2018. godine. Cena ulaznice na dan konceta biće 500din

Нема коментара:

Постави коментар