понедељак, 17. децембар 2018.

Armuši & Paper Animals - KC UMMUSU subotu, 22. decembra, u KC UMMUS, binu će deliti domaći elektro/sint/pop sastav ARMUŠI i indi/rok bend PAPER ANIMALS iz Beograda.

ULAZ: SLOBODAN!ARMUŠI Prepoznatljivost benda leži u samom zvuku koji proizvode pomoću klavijatura, bas sintova, poluakustičnog bubnja i vokala. Iako je u pitanju elektro i sint pop, nisu umanjili značaj žive svirke i odlične atmosfere koju priređuju publici. Iza sebe broje velike i zapažene nastupe širom Srbije i regiona po festivalima, klubovima i televizijskim emisijama. Posle godinu dana odsviraće mini koncert i promovisati novi singl pred domaćom publikom.

- Magdalena - vokal/synt
- Danijel - synth/bass synth
- David - drums/electro drumsPAPAER ANIMLAS je mladi beogradski indi rok sastav. Njihov zvuk kombinacija je snažnih vokala, čudnih ritmova i atmosferičnih melodija. Delili su binu sa mnogo bendova kao što su: Artan Lili, Manivi, Stepa, Frenk Magnolia, Olivera Popović, Danga, Potop, Buč Kesidi. Prvi zvanični single i spot objavili su u aprilu 2018. godine, dok je drugi objavljen početkom novembra. Debi album planira se za početak 2019. godine.

- Sofija Nedeljković - vokal
- Damjan Jovanović - gitara
- Darko Pasujević - bas gitara
- Marko Rakić - bubanj

Нема коментара:

Постави коментар