понедељак, 26. новембар 2018.

"ROK OPERA" 27. novembra u Sava Centru!Pravi muzički spektakl očekuje vas 27. novembra u Sava Centru.

Program pod nazivom "ROK OPERA" organizuje se u saradnji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta.

Na programu koncerta je 20 antologijskih muzičkih hitova rok grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene 20. veka.

Sama pomisao da 120 izvođača izvodi muziku Led Cepelina, Dip Parpla, Kvina, Bitlsa, Pink Flojda, Van Halena, Dorsa, Europe, Tine Tarner i drugih svetskih grupa, govori o tome da se radi o još neviđenom muzičkom spektaklu na našim prostorima.
U spoju muzičkih žanrova roka, džeza i opere, a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere SNP-a, publici će biti predstavlјen još jedan ekskluzivni koncertni program.

Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a kao vokalni solisti nastupaju Danka Adamov, Renata Starović Petošević, Dragana Keler, Zoran Šandorov, Nikola Mijić, Mattia Zanatta, Jelena Gavrilović…

Biće ovo jedinstvena prilika da publika, bilo da su u pitanju generacije koje i danas čuvaju ploče kao relikviju ili su to nove generacije koje muziku upoznaju preko interneta, zajedno sa izvođačima peva hitove omilјenih i poznatih hitova.

Нема коментара:

Постави коментар