среда, 21. новембар 2018.

Leskovčane će za Novu godinu zabavljati Van Gogh



Iako je pregovarački postupak u toku, direktor Turističke organizacije Leskovca Nebojša Kocić, najavio je da će Leskovčane na Širokoj čaršiji u novogodišnjoj noći zabavljati rok grupa Van Gogh.

Svirka poznatog beogradskog muzičkog sastava ne bi trebalo da bude viša od predviđenog budžeta, ali će se cena znati nakon završenih pregovora.

Ove godine ćemo za građane koji će Novu godinu dočekati na Širokoj čaršiji pripremiti 1.500 besplatnih pljeskavica i tople napitke - kaže Kocić.

Leskovčane će, kažu, koncert koštati manje nego Nišlije, koje su prošle godine za svirku, prema podacima javne nabavke izdvojili 24.000 evra, ali su pregovori u toku, pa će o svemu detaljno govoriti na posebnoj konferenciji za medije.

Inače, ime izvođača ne bi trebalo da se zna dok se celokupni pregovarački postupak ne završi.

Podsetimo, prošle godine je Leskovčane na Širokoj čaršiji zabavljao niški rok sastav Kerber, a informacija je takođe obelodanjena u toku pregovaračkog postupka, ali bez informacije o ceni. Nakon pisanja Južnih vesti o izostanku informacija o ceni koju plaćaju svi građani, Turistička je organizovala konferenciju za medije na kojoj je predočila sve detalje ugovora.



Južne vesti
foto: Vanja Keser

Нема коментара:

Постави коментар