среда, 24. октобар 2018.

Lady Jelena i Robert Glasper Belgrade Experiment u Starom Bitefu



 Dinamična soul/jazz/r&b žurka, uz sastav talentovanih akademskih jazz muzičara nove generacije, će vam i ovog puta u Starom Bitefu u Soul Society zagrejati dušu

Petak 26. Oktobar u Soulu, u Starom Bitefu, je rezervisan za zvezdu swing jazz popa, kantautorku Lady Jelenu sa njenim Bendom.

Jelena je svojim hitovima vrtoglavom brzinom privukla stotine hiljada slušalaca i pratilaca na youtube, pa su njene "Nikola" i "Watermellon love" postale deo svakodnevice mnogim ljubiteljima zvuka i kinky tekstova.

Odrastanje u Belgiji i vreme provedeno na studijama u Londonu, su spojil njen Balkanski duh sa zapadnom kulturom koja je podsticala na slobodu izrazavanja. U saradnji sa članovima benda koji čine Aleksandar Dragutinović (bas), Andrej Martinovic (klavijature), i Petar Zorkic (perkusije), Jelena nastavlja da širi repertoar njenim duhovitim pesmama. Jelenin repertoar je sastavljen od njenih autorskih pesama, kuriozitetnih obrada, a mogu se prepoznati i neki jazz standardi. Takođe se mogu čuti pesme iz starih crtanih filomova koje su je inspirisale da se bavi muzikom.

Jelena Petosevic a.k.a. Lady Jelena se sasvim slucajno nasla u svetu muzike i ostala tu jer je shvatila da rečima, glasom, i muzikom, moze da nasmeje, rastuži, uzbudi, i naljuti. Tako da očekujte sjajnu muziku, uz obilje emocije i umetnički performans! Rezervacije mesta na 063/377420. Ulaz: 400 dinara, karte se kupuju na veče koncerta. Vrata se otvaraju od 22h.



Subota 27. Oktobar: Robert Glasper Belgrade Experiment

Ako niste čuli onda ne smete propustiti! Neverovatni osmočlani bend naše soul/jazz/r&b scene, Robert Glasper Belgrade Experiment nastupiće u subotu 27. oktobra u Starom Bitefu u Soul Society. Četiri vokala i četvoro instrumentalista se ističu magijom koju prave, kojom su impresionirali i samog Roberta Glaspera na master klasu koji je održao u Beogradu prošle godine.



Katarina Kočetova – klavijature, vokal, studentkinja klavira i kompozicije u Beču (KK TRIO, Oktatonik…)
Bogdan Đurđević– bubanj, muzička škola Stanković. (Zemlja Gruva…)Milena Jancurić – flauta, alumnistkinja Berklee koledža
Ivan Radivojevic– trubač ( IRIE FM, Zemlja Gruva…)
Boris Šainovic – bas ( Schime Trio…)
Gorica Šutic – vokal, studentnkinja jazz odseka FMU
Milica Dobrić - vokal, studentkinje jazz odseka FMU( Ethno Jazz Orchestra… )
Ana Protulipac – vokal ( IRIE FM, BEYONCE TRIBUTE BAND…)


Dinamična soul/jazz/r&b žurka, uz sastav talentovanih akademskih jazz muzičara nove generacije, će vam i ovog puta u Starom Bitefu u Soul Society zagrejati dušu. Vrelo subotnje veče 27. oktobra biće posebno kao i uvek sa beogradskim Glasperima! Na repertoaru su i numere Moonchild, Charlie Puth, Hiatus Kaiyote, Lianne La Havas. Rezervacije na 063/377420. Ulaz: 300 dinara, karte se kupuju na veče koncerta..Vrata se otvaraju od 22h.

Нема коментара:

Постави коментар