четвртак, 27. септембар 2018.

Škotska grupa Texas u Beogradu 29. septembra Škotska grupa Texas, koja nastupa prvi put u Srbiji u subotu, 29.septembra u Hali sportova, najavljuje spektakularan koncert na kojem će odsvirati svoje najveće hitove!

Predvođeni pevačicom moćnog glasa, Sharleen Spiteri, Texas su pripremili specijalnu set listu za srpske fanove, koji nestrpljivo očekuju hitove "Summer Son", "I Don’t Want A Lover", "Say What You Want", "Inner Smile" i ostale numere iz njihove bogate karijere.
Sharleen se pre samo tri nedelje venčala sa svojim dugogodišnjim partnerom, poznatim kuvarom Brynom Williamsom. Venčanicu joj je kreirala bliska prijateljica Stella McCartney, koja je bila i specijalna gošća na venčanju.

Par je odabrao St Tyrnog parish crkvu iz 15 veka, koja se nalazi u Denbighu, Brynovom rodnom mestu u Severnom Velsu. "Lepo je venčati se u ovim godinama" izjavila je pedesetogodišnja Sharleen "jer su moji prijatelji preuzeli kompletnu organizaciju svadbene ceremonije. Moje je bilo samo da budem lepa i da uživam!"

Ne propustite priliku da odgledate Sharleen i Texas uživo, s obzirom da je pevačica već najavila pauzu u živim nastupima – nakon povrede tri kičmena pršljena, lekari su je upozorili da bi koncertna aktivnost samo pogoršala njeno stanje.

- Nekako sam se nagodila sa njima da održim još ovih par koncerata, a onda potpuno posvetim mirovanju i lečenju - iskrena je Spiteri.

Pojedine kategorije ulaznica su pred rasprodajom, pa je mudro iste nabaviti na blagajni Hale sportova "Ranko Žeravica" i svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs.Нема коментара:

Постави коментар