понедељак, 17. септембар 2018.

Funk Rock Night - Bob Rok - Rampa - Pub House - Garaža



Funk Rock Veče u subotu 22.septembra u Garaži!

Nastupaju:
BOB ROK
RAMPA
PUB HOUSE



 BOB ROK

Bend je nastao krajem 2016. u Jagodini kao akustični trio sastav.
Prvobitni naziv benda bio je Pupka TriO, a u februaru 2017. menjaju zvanično ime u Bob Rok koje ostaje i do danas.
Osnivači su studenti Pedagoškog fakulteta – David Milošević (vokal/gitara),
Dušan Stošić (gitara) i Ivan Cvetković (kahon/bubnjevi/vokal).
Ubrzo se bendu pridružuje David Stevanović na bas gitari, nakon čega kreću aktivnije sa električnim svirkama. Sredinom 2017. u bend dolazi Nikola Simić na saksofonu, ali ga ubrzo menja Zvonko Veličković sa kojim su i nastupali na Gitarijadi. Krajem 2017. bend napušta Ivan Cvetković, a na njegovo mesto dolazi Čedomir Marjanović, zatim Aleksandar Ilić, da bi na kraju osigurali mesto
bubnjara Iliji Novakoviću.
U februaru 2018. bendu se pridružuje na klavijaturi Jovan Kocić sa kojim su nastupali na Bunt Rok Festivalu. Bend nastupa kako u Jagodini, tako i širom Srbije svirajući domaće i strane prerade, a pored toga i autorske stvari.
Uskoro planiraju da izdaju svoj prvi singl, nakon čega sledi snimanje albuma koji će biti gotov do kraja 2018. godine.



RAMPA

RAMPA je nastala krajem 2016. godine. U početku nisu znali da će se baviti autorskom muzikom, i tako su počeli sa obradama nekih pesama. Bend je brojao u početku pet članova (Mihailo, Aleksandar, Ivan, Nikola i Branimir). Posle određenog vremena su osetili da mogu da stvaraju svoju muziku i svoje pesme. U avgustu su krenuli sa napornim radom na autorskim pesamama i to se na kraju ispostavilo kao pun pogodak. U septembru, bendu se pridružuje Nikoleta. Ona se sjajno uklapa u bend, i sa njom bend dobija veću raznovrsnost u muzici. U decembru mesecu su počeli sa snimanjem pesama. U februaru su snimali i spot, a u martu izlazi njihov prvi singl i spot za pesmu "Sam". Krajem juna izlazi njihov drugi singl i spot pod nazivom "Posebna". Sredinom avgusta izlazi i treći singl i spot pod nazivom "Ne zaboravljam".
Do sada su imali oko 25 nastupa (Pančevo, Vršac, Novi Sad, Beograd, Mladenovac, Temišvar, Berlin).



PUB HOUSE

Oni su beogradski fanki odmetnici.
Oni su sonična gerila.
Oni su autorski indijanci.
Oni su energija kad podigne se bina.
Oni su se vratili u grad.

Bend Pub House je nastao krajem februara 2017. godine.
Svoj zvuk bazira na fanku i rokenrolu. Počeli su sa obradama PHCP i RATM-a, sada broje svoje autorske stvari čak do broja trinaest.
Najbolje numere biraju za album "Sonična deca Tom Vejca", ekranizovali su svoj prvenac Egomanijak, a uskoro će izaći i još nekoliko pesama.
Prava prilika da čujete nešto novo i energično. Spremite se za đuskanje i pravu zabavu!

Нема коментара:

Постави коментар