петак, 21. септембар 2018.

DŽONI ŠTULIĆ ponovo je obradovao fanove na YouTube-u svojom novom objavom!



Džoni Štulić od kraja osamdesetih godina ne živi na prostoru bivše Jugoslavije, a bivšim se sunarodnicima obraća s vremena na vreme. Jedno od retkih obraćanja javnosti Štulić je imao na hrvatskom mediju Index, a njegovi fanovi nikako ne mogu prihvatiti činjenicu da se nikada neće vratiti i napraviti koncert na Balkanu.

 S popularnošću YouTube-a poslednjih deset godina na našim prostorima porastao je i interes za muzikom koja se nekad slušala, ali Štulić svoje pesme nije prepustio društvenim mrežama.


Objavljuje ih sam, pa obožavaoci Azre na YouTube mogu da slušaju hitove u tri kompilacije koje je objavio sam Džoni. Nazvao ih je Filigranska Azra, a povremeno je objavljivao i svoje obrade starih hitova poznatih jugoslavenskih bendova i izvođača.

Sve pretplatnike kanala Petrović Petar čiji je vlasnik Džoni prijatno iznenadila nova objava. Štulić je objavio ceo album "Krivo srastanje" i fanovi su se oduševili. Na Jutjubu su sada i 3N, Pukovnik i pokojnik, Mon ami, Bez komentara, Jane, Krivo srastanje, Klinček stoji pod oblokom, MSP, Duboko u tebi i Flash.

Štulić je izbacio pesmu "Nešto između", te na Jutjubu izdanje Krivog srastanja ubacio kratki instrumental pesme Zvira voda.

Iako su pesme preslušane tek šest hiljada puta, fanovi su oduševljeni i ne kriju da im je Štulić već jutros uspeo popraviti dan, a neke su pesme toliko pogodile da su umesto kafe jutros popili rakiju.

Štulić je "Krivo srastanje" na Jutjubu postavio 34 godine nakon što je Jugoton objavio ploču, a kao i na vinilu snimka na Jutjubu završava kultnom pesmom "Flash", koja je, prema mišljenju mnogih, jedna od najvećih njegovih pesama.

(Index.hr)

Нема коментара:

Постави коментар