среда, 1. август 2018.

Poznat program 4. gitarijade “Na putu za jug”



Stručni žiri Gitarijade “Na putu za jug” odabrao je deset finalista koji će se takmičiti u dve finalne večeri, 9. i 10. avgusta  u Muzičkom centru Pavarotti u Mostaru.

U četvrtak, 9. avgusta s početkom u 20 sati nastupaju Cornix (Banja Luka), Kob (Kostajnica), Infuzija (Bratunac), G.R.I.M.M. (Bijeljina) , bend Mustang iz Mostara.

Drugi dan “Gitarijade”, 10.avgust, rezervisan za bendove Multicultus (Banja Luka), Tibor & Baš Čelik (Banja Luka), Subversion (Banja Luka), Urban Instict (Tuzla) i bend 7. Nebo iz Trebinja.

Za 11. avgust  predviđen je revijalni program u kome nastupaju Justin's Johnson (CRO), Crossroad Blues Band (MK) i Emir & Frozen Camels (BiH).



Pobednički bend biće nagrađen trodnevnim snimanjem u studiju “A” MC Pavarotti, najbolji gitarista dobija gitaru QRICH (ručni rad), a predviđene su i nagrade za najboljeg basistu, bubnjara i pevača.

Cena ulaznice za revijalni program je osam maraka i mogu kupiti na recepciji Muzičkog centra Pavarotti od 6. avgusta, a ulaz za takmičarski program je besplatan, navode organizatori.



   




Нема коментара:

Постави коментар