субота, 21. јул 2018.

Treći Mountain Music Fest - Divčibare -18.avgust




Treći po redu Mountain Music Fest održaće se na Divčibarama 18. avgusta (subota). Festival počinje u podne i završava se u jedan iza ponoći, a program predstavlja nesvakidašnji spoj kvalitetnog muzičkog sadržaja i aktivnosti u prirodi.

Na glavnoj bini (14:00 - 1:00) nastupiće Kolja (BiH), Pashmak (Italija), ali i domaći izvođači - Đorđe Miljenović, Kanda, Kodža i Nebojša, Manivi, Malpikk, kao i Alice in WonderBand sa neobičnim koncertom/performansom: Da i Re - Telo kao instrument.

Novina u odnosu na prethodna dva festivala je otvaranje Vinyl stage-a, koji će uz atraktivni Main stage dodatno obogatiti ponudu za sve ljubitelje dobrog zvuka.

Domaćin Vinyl stage-a (12:00 - 19:00) biće White City Soul, organizacija koja okuplja   strastvene ljubitelje muzike i kolekcionare gramofonskih ploča, a koju čine četiri beogradska DJ-a:  Miloš Bošnjaković  a.k.a Somii, Milko Đuranović a.k.a Kostur i dvojac  Funk Technik Group – Nebojša Ilić i Stefan Saveski.  Uz njihove setove uživaćemo u vrelim ritmovima Brazila i Afrike, dancefloor jazz-a, modernog soul-a  i soulfull hous-a!



Ljubitelji prirode, planina, avantura i rekreacije u prirodi imaće sjajnu priliku da učestvuju u mnogobrojnim propratnim sadržajima. U skladu sa ovogodišnjim sloganom festivala: Razmrdaj čula! - čekaju vas: avantura park, zip line, streličarstvo, orijentiring, yoga livadica, karum, radionice: Telo kao instrument, Raw food, Live looping, Zouk Muse, Lutkice-Kašičice, mural, tri predavanja u programu Na pivu sa naučnikom, sladoled Crna ovca, gastro stage i brda piva!

Cena karte je 500 dinara, a za decu do 10 godina ulaz je besplatan.

Нема коментара:

Постави коментар