понедељак, 30. јул 2018.

Još malo vremena je ostalo da se prijavite na TAKT festival 2018
Tradicionalno Akustično Kompozitorsko Takmičenje (TAKT fest) organizuje se sedmu godinu za redom u Novom Sadu, a cilj festivala je promocija autorske, akustične muzike mladih izvođača i muzičkih grupa, bez obzira na žanr i iskustvo.

TAKT fest je namenjen pojedincima i grupama koje su neafirmisane i koje žele da svoju muziku predstave pred željenom publikom, a i sturčnim žirijem. S obzirom na to da su članovi žirija renomirani muzičari, koji imaju iskustva i znanja u oblasti muzičke industrije, oni su kompetentni da odluče o tome ko je među izvođačima najbolji i kome treba pružiti podršku u daljem radu.

Festival traje dva dana (25. i 26. avgust), prvog dana su kvalifikacije, dok je drugi dan  rezervisan za finale.
Prijava na festival je započela 12. juna i završava se 10. avgusta u 23:00 h.  Više o propozicijama festivala, kao i formular za prijavu, možete da pronadjete na sledećem LINKU.

Budući da neafirmisani izvođači često nemaju prostora na velikim festivalima, festivali poput TAKT festa, idealna su prilika za početak njihove uspešne muzičke karijere. Najbolji način da mladi, neafirmisani muzičari dopru do veće publike jesu nastupi, a TAKT festival im pruža priliku da predstave  rad pred odabranom publikom, istinskim ljubiteljima kantautorske muzike. Festival se održava u prostorijama Kulturnog centra LAB, koji je poznat po svom prijatnom ambijentu koji okuplja kreativce iz čitavog regiona.

Organizator TAKT festa je Asocijacija Kulturanova, nevladina, neprofitna organizacija osnovana maja 2001. godine u Novom Sadu, radi popularizacije i afirmacije duha umetnosti i kulture.
Нема коментара:

Постави коментар