петак, 29. јун 2018.

Poznata satnica odloženog koncerta bendova Hurleur, Navy ne obećava i Keni nije mrtav




Zbog najavljenih vremenskih nepogoda za petak, 29. jun, koncert bendova inspirisanih pank rok zvukom, Hurleur, Navy ne obećava i Keni nije mrtav, odložen je za nedelju, 1. jul, i istim će PRIS Stage koji se nalazi u okviru kluba Gavez na Adi Ciganliji biti koncertno otvoren.



Hurleur  je zimus objavio album prvenac koji nosi naziv Ja! pod okriljem izdavačke kuće RnR Records, te će ovom prilikom promovisati isti, a publika će imati priliku da kupi fizička izdanja albuma. Ovo je Hurleuru prvi i najdraži nastup tokom predstojećeg leta. Raduje nas što ćemo svirati u tako prelepom okruženju kao što je Ada Ciganlija i sam Gavez.
Apis je trenutno u dilemi da li da uz našu svirku idu gratis striptizete. Mislimo da hoće, zato vas pozivamo da 1. jula dođete na PRIS Stage u Gavezu, poručuje Aleksa Dinić, bubnjar benda.



Navy ne obećava na PRIS Stage dolazi nakon večerašnjeg nastupa u polufinalu Zaječarske Gitarijade, a veoma je verovatno da će ovo biti povod za veliko slavlje povodom mogućeg uspeha u takmičarskom delu.
Ovomprilikom bend će predstaviti numere sa albuma koji je u pripremi. Na albumu prvencu ćemo se poigravati sa uvek vrućim temama kao što su ljubav, opijati, društveno uređenje, ali govorimo i o snovima, željama, idolopoklonstvu, buntovničkom duhu, životu posle smrti... Jako smo nestrpljivi i jedva čekamo da čujete šta imamo da kažemo, poručuju iz
benda i dodaju: Nejvi je iscedio vodu iz pedalboarda, osušio gitaru, opravio Stanka i sad smo spremni za nove avanture. Dođite u Gavez na Adi, na PRIS Stage. Garantujemo da Keni nije mrtav, da Hurleur vrišti glasnije nego ikada i da Nejvi ne doliva vodu u žestoka alkoholna pića. Karte su džabaka, pića jeftina, a svirka žestoka. Ko neće da sluša
svirku,  nek' dođe da se ljubimo!



Keni nije mrtav na PRIS Stage stiže nakon pobede u takmičarskom delu Palanačkog Dunav festa održanog minulog vikenda u Bačkoj Palanci. U mahu razigranosti, pank trojka iz Kruševca će na PRIS-ovoj bini dokazati neosporni kvalitet mlađe generacije bendova! Ovo će biti naš premijerni beogradski nastup, a ujedno i proslava godišnjice postojanja benda, te vas pozivamo da dođete i da se prepustite energiji i drugarskoj atmosferi, kažu momci iz benda Keni nije mrtav.

Organizatori su odlučili da zbog promene datuma koncert počne ranije nego što je planirano, te će ulaz biti otvoren u 19 časova, Keni nije mrtav će nastupiti u 19 časova i 15 minuta, Hurleur će se na bini naći u 20 časova i 15 minuta, dok će veče zatvoriti Navy ne obećava nastupom koji će otpočeti u 21 čas i 15 minuta, a muzički program će biti okončan oko 22 časa.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 150 dinara, dok će na ulazu iznositi
250 dinara. Pretprodajno mesto je pab Cigla & Krigla, a karte možete
nabaviti porukom u inbox stranice PRIS, putem mejla redakcija@pris.rs
ili broja telefona 065 4165 323, kao i kod članova bendova.

Нема коментара:

Постави коментар