петак, 29. јун 2018.

Angie Stone 1. jula na Kalemegdanu
Angie Stone američka R&B i soul diva i moćan glas koji stoji iza planetarnog hita "Wish I didnt miss you", nastupiće po prvi put u Srbiji, u sklopu Musicology Barcaffe Sessions, 1. jula, na teniskim terenima na Kalemegdanu, najavili su danas organizatori.

Posjetioci će osim u jedinstvenim notama i njenom intenzivnom prepoznatljivom glasu, biti u prilici da uživaju i u vrhunskoj kafi sličnih atributa.Dva dana nakon koncerta u Beogradu, Angie Stone će nastupiti i na slovenačkom izdanju Musicology Barcaffe Sessions u Ljubljani.

Tri puta nominovana za Gremija, uz četiri albuma koji su ušli u Top 10 R&B albuma i jednim koji je završio na prvom mjestu, sa preko 1,4 miliona albuma prodatih u SAD i 5 miliona prodatih širom svijeta, Angie Stone se sa pravom može nazvati jednim od najzačajnijih svjetskih R&B i soul ženskih izvođača.

U sklopu edukativnog dijela koncertnog serijala, Angie Stone će nakon koncerta, 2. jula, održati besplatno predavanje o muzičkom biznisu i svojim iskustvima koje je stekla u svojoj bogatoj karijeri.

Na predavanju su dobrodošli muzičari, producenti, tonski tehničari i osobe koje se bave drugim poslovima u muzici, a prijave se vrše preko formulara na Facebook stranici Musicology Ssions.

Ovo predavanje je podržala američka ambasada u Beogradu.

Нема коментара:

Постави коментар