понедељак, 21. мај 2018.

QUEEN REAL TRIBUTE – INTIMNA SVIRKA ZA NAJVERNIJE FANOVE!
Nakon spektakularnog nastupa koncertom sa simfonijskim orkestrom i horom u Centru „Sava“ na kojem je ostavio nekoliko hiljada Beograđana bez daha, naš najbolji Queen real tribute prirediće posebnu, ovog puta „intimniju“ svirku za svoje najveće fanove, u četvrtak, 24.maja u zemunskom klubu Fest!
Nakon više od 10 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu – u Brazilu (4 turneje i više od 70 koncerata), Portugalu, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, BIH, Crnoj Gori, Albanji – kao i učestvovanja na zvaničnim internacionalnim Queen konvencijama, Queen Real Tribute postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena, čuvajući uspomene na vanvremensku muziku grupe QUEEN i neponovljivog Freddie Mercury-a.

Ostavili su bez daha nekoliko hiljada Beograđana u Sava Centru priredivši spektakularan koncert sa Simfonijskim orkestrom i horom, zatim su i u Lisinskom u Zagrebu pokazali da su najbolji, a sada se vraćaju korenima...
Zemun i Fest, za njih, ipak, imaju posebno mesto u srcu, a svirke u ovom zemunskom klubu posebnu atmosferu i energiju….  zato pozivaju sve svoje najvernije fanove na druženje i uživanje uz najveće hitove grupe Queen 24.maja u 22h!

Ulaznice za koncert Queen Real Tribute možete kupiti u klubu Fest kao i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 500 dinara.

Fb event: https://www.facebook.com/events/231197087649130/

Нема коментара:

Постави коментар