среда, 23. мај 2018.

Muzika, humanost i dobra zabava - ARHANGEL FEST 2 OVOG VIKENDA!





Drugi Arhangel fest biće održan 25.i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj. Na festivalu nastupa preko 20 bendova, a pored muzičkog, organizatori najavljuju i druge interesantne programe i humanitarne akcije.



Nakon što je 2017.godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest“ na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka,  MK Arhangel najavili su još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival! Uz hedlajnere, grupe Kerber i S.A.R.S. nastupiće još 19 bendova!





SATNICA FESTIVALA:

Petak, 25.maj:

15h – Pozitivna terapija

15.45h – Posno prase

16.30h – Zla prilika

17.15h – Contaminated Mind

18h – Dusi

18.45h – Unchained

19.30h – Far

20.15h – Kuga

21.05h – Trigger

22h – KERBER

23.15h – Void Inn

00.30h – Sanitarium



Subota, 26.maj

16h – Mokri asfalt

17h – Doručak na travi

18h – Navy ne obećava

19h – Hunting Souls

20h – Kontras

21h – Bolesna štenad

22h – S.A.R.S.

23.30h – San debelih žena

00.25h – Fulsh Ideals



Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće: “Organizovan je prostor za kamp sa oko 30 šatora, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja.“



U subotu, 26.maja prepodne bajkerima će na Dunavski kej doći i deca iz Doma za nezbrinutu decu „Drinka Pavlović“. „Za njih će biti priređen i adekvatan muzički program“ kažu bajkeri i dodaju da im je posebno zadovoljstvo da tim klincima organizuju priliku da nešto više nauče o motorima i da im organizuju dan u kojem će uživati i koji će pamtiti.

Pored toga, štandove na festivalu imaće i humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, kao i moto kuća KTM (ProMoto centar), BJBikers.com, Wurst Platz... Očekuje nas i izložba „friziranih“ automobila VW kluba a za ljubitelje tetovaža tu je i New View tatoo studio.



„Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo“ poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije!



Budite i vi deo ARHANGEL FESTA, provedite dva nezaboravna dana uz dobru muziku i dobre ljude -  dođite 25. i 26.maja na Dunavski kej u Grockoj!



Ulaz na festival je BESPLATAN!

Нема коментара:

Постави коментар