четвртак, 26. април 2018.

Odličan provod i ove godine na Palanačkom Dunav festu




Za sve ljubitelje dobre zabave, muzike i letnjih avantura, Palanački Dunav fest pripremio je brojna iznenađenja za drugo izdanje koje će biti održano 15. i 16. juna u Bačkoj Palanci.

Jedno od iznenađenja i noviteta je da će postojati dve festivalske bine na kojima će nastupati neki od najtraženijih izvođača

Prve večeri festivala, 15. juna, na Rok bini takmičiće se pet mladih bendova odabranih po konkursu koji je nedavno završen, a kao revijani bend nastupaće Osmi dan. Na konkurs se prijavilo preko 60 bendova, a imena odabranih biće poznata u narednih nekoliko dana. Bend koji bude pobedio pridružiće se revijalnim izvođačima na Rock bini 16. juna.

Drugog dana nastupaju Atheist Rap, Pero Defformero, Gužva u 16-ercu, Tri kapljice, Viva Vops i pobednički bend prve večeri. Spremite se i za žurke do ranih jutarnjih časova za koje će na DJ bini biti zadužene ekipe Wet Dreams, Late Night Consumption i Cheeka & BaloO.

Ulaznice mogu da se nabave na svim Gigstix prodajnim mestima. Ograničen broj kompleta ulaznica za oba dana moći će da se kupe po ceni od 500 dinara odnosno po ceni od 800 dinara za komplet VIP ulaznica. Nakon promo perioda cena kompleta biće 700 dinara odnosno 1000 dinara za VIP komplet, a na dan početka festivala 15. juna cena kompleta za oba dana biće 1000 dinara dok će za komplet VIP ulaznica za oba dana biti potrebno izdvojiti 1200 dinara. Pojedinačne ulaznice biće dostupne samo na dan održavanja festivala i to po ceni od 500 dinara.

Palanački Dunav fest (PDF) prvi put je održan 16. juna 2017. godine, a za nezaboravan provod i atmosferu bili su zaduženi Goblini, Brkovi, Iskaz, PogonBGD, Divlje svinje i O!kača. Festival organizuje Udruženje Rok kultura uz podršku Opštine Bačka Palanka i Turističke organizacije Bačka Palanka.



Izvor: RTV

Нема коментара:

Постави коментар