понедељак, 30. април 2018.

Lesoir - 01. maj - KC UMMUS





Veliki prvomajski događaj u KC UMMUS - u!
Holandski progresivni rok sastav LESOIR dolazi 01.maja u okviru svoje  prve balkanske turneje na kojoj se pored Beograda, Novog Sada, Niša, Mostara i Srebrenice, našao i Kragujevac.




Bend je počeo sa radom 2010. godine i do sada su objavili 4 studijska albuma i održali brojne uspešne koncerte po Evropi i Aziji od kojih obavezno vredi pomenuti čak 6 headline turneja po Engleskoj i headline nastup pred 120.000 ljudi na MIDI festivalu u Kini. Lista izvođača ispred kojih su Lesoir nastupali kao specijalni gosti je takođe izuzetno impresivna: Steven Wilson, The Gathering, The Pineapple Thief, Karnivool, Delain, Within Temptation, Evergrey i The Gentle Storm.

U Kragujevcu će odsvirati album "Latitude" koji je nedavno objaviljen za nemačku izdavačku kuću Gentle Art Of Music. Pod uticajem bendova Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson i The Gathering, Lesoir će na svom novom albumu predstaviti dinamičan i moderan prog rok zvuk jednako začinjen i nežnim gudačima i snažnim gitarskim rifovima. Odličnu produkciju i miks albuma potpisuju John Cornfield (Muse, Ride, The Stone Roses) i Bruce Soord (The Pineapple Thief, Katatonia, Opeth).



Bend čine: Maartje - vokal/flauta/klavijature, Eleën - vokal/gitara/klavijature/perkusije, Ingo - gitara, Bob - bubanj i Ingo - bas gitara.


ULAZ: 300 rsd

Нема коментара:

Постави коментар